OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om jobbet
Restaurangchef – till Orangeriet Boule & Bistro
Vill du arbeta i en inspirerande miljö? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara bra ledare? I så fall kan du vara den vi söker! Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst och välkomnar dig som söker en stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att växa och utvecklas i en mångfacetterad verksamhet.
Tjänsten
Som restaurangchef på Orangeriet är inte den ena dagen den andra lik. Verksamheten är blandad och består av lunchservering, à la carte, och brunch men även stora evenemangsbokningar med spel och mat i fokus.
I rollen som restaurangchef ansvarar du för den dagliga driften, planering, försäljning och kvalitet. Du har personalansvar för hovmästare, servispersonal, barpersonal och spelguider. I tjänsten ingår en hel del administrativa uppgifter, såsom schemaläggning, skötsel av sociala medier mm. Du förväntas att delta i drift så att du har full koll på verksamheten. Du är även en del av ledningsgruppen och förväntas delta i arbetet med att utveckla Orangeriet.
Egenskaper
· Du brinner för service och för att skapa en upplevelse för gästen
· Du är drivande, rak och tydlig i ditt ledarskap och är inte rädd för att ställa krav på dina medarbetare
· Du tycker om struktur och rutiner
· Du är noggrann och effektiv
· Du har ett stort intresse och kunskap gällande mat & dryck
· Du är resultatinriktad, trivs med att samarbeta och kommunicerar med lätthet i tal och skrift på svenska och engelska
· Du har erfarenhet från liknande position, helst restaurang med barverksamhet men gärna från hotell- eller konferensverksamhet
Meriter
· Kunskap i Adobe Illustrator (Text och bildhantering)
· Kunskap i Wordpress (Hemsida)
· Vana från Backoffice - Kassa & Bokningssystem
· Kunskap i Word & Excel