OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Till en unik restaurang på Örebro universitet söker vi Örebros bästa kock.
För rätt person finns fantastiska möjligheter till utveckling, kreativ matlagning och gastronomiska utsvävningar.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Menyplanering
• Inköp
• Egenkontroll mm
Kvalifikationer/krav:
• Mycket skicklig kock
• Lika bra på det kalla som det varma
Personliga egenskaper:
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Höga ambitioner
• Stort eget driv
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
Anställningsform och arbetstider:
Terminsbunden anställning med arbete främst dagtid.
Har du frågor kontakta Peter Eineren 08-57883194 peter.eineren@sodexo .com
Din ansökan vill vi ha senast den 20150715 men gärna så snart som möjligt
Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee
Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,