OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Öresundslinjen söker erfarna och passionerade kockar
Drömmer du om att skapa kulinariska mästerverk genom att arbeta med bra råvaror i ett sprillans nytt kök?
Under våren öppnar vi dörrarna till vår helt nya restaurang, nu söker vi dig som vill vara en del i det härliga köksteamet.
Som kock på Tycho Brahe erbjuder vi:
Möjlighet att utveckla din kreativa sida i en dynamisk miljö
En dedikerad och positiv arbetsplats, där vi värdesätter innovation och nytänkande
Fina förmåner, bland annat fri kost, personalrabatter och förmånliga resor till alla våra destinationer
Vi söker dig som är har erfarenhet som kock och värdesätter laget före jaget
Du är utbildad kock och har gedigen erfarenhet från det varma köket. Som person är du utåtriktad och positiv och förstår vikten av att ha god kommunikation med dina kökskollegor såväl som övriga ombord.
Du har stor passion för att laga mat och är nyfiken på att experimentera med nya smakupplevelser.
Ditt arbete är ombord på Tycho Brahe, där du arbetar skiftgående (dag-, kvälls- och helgpass). Då du inte sover ombord samt att du har varierande arbetstider är det en fördel om du bor i eller i närheten av Helsingborg eller Helsingör.
Vill du vara med på vår resa? Välkommen ombord!
Vi tillämpar löpande urval så är du intresserad - vänta inte utan skicka din ansökan snarast. Vi kallar till intervjuer löpande och avslutar processen när de rätta kandidaterna är i hamn.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta OBS Manager Mattias Olsson på mattias.olsson@forseaferries.com
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Det är dock ett krav att du kan tala och förstå skandinavisk.