Arbetsbeskrivning
Drömmer du om att förvandla färska råvaror till kulinariska mästerverk i vårt kök ombord?
Då är det kanske dig vi söker till våra två restauranger Opus och Libitum.
Som kock på ÖRESUNDLSINJEN får du:
Möjligheten att utveckla din kreativitet i en dynamisk köksmiljö
En engagerad och positiv arbetsplats som värdesätter innovation
Fina personalförmåner, massor av externa rabatter, förmånliga personalpriser på resor till samtliga Molslinjen färjor samt rabatt ombord – både i butiker och restauranger/café - och fri kost ombord på dina arbetsdagar
Som kock lagar du all mat som serveras i restaurangen Opus eller Libitum samt tillreder maten som säljs i vårt café. Opus erbjuder både á la carte och klassiska buffeér. Libitum erbjuder en läcker buffé både lunch och kväll. Du kan läsa mer om våra populära restauranger här Besök en av våra restauranger | ÖRESUNDSLINJEN
Erfaren kock och engagerad lagspelare
Du är utbildad kock och har gedigen erfarenhet och kompetens från varmköket och kallköket. Som person är du utåtriktad och positiv, och du är en engagerad lagspelare som förstår vikten av en väl fungerande kommunikation och ett respektfullt samarbete. Du är en passionerad kock som trivs i köket, är innovativ och vågar experimentera med nya smaker.
Ditt dagliga arbeta är ombord på färjan, och du kommer att ha varierande arbetstider (dag-, kvälls- och helgskift). Vi har vår hemmahamn i Helsingborg eller Helsingør (beroende på vilken färja du kommer att arbeta på), varför det är en fördel om du bor i eller runt Helsingborg eller Helsingør.
Är du redo att sätta din prägel på vårt kök?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del av oss! Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och avslutar processen när rätt kandidat har nått hamn, så ansök idag snarare än i morgon.
Alla kvalificerade personer oavsett ålder, kön, religion och etnicitet är välkomna att söka tjänsten.
Om du har några frågor om jobbet är du välkommen att kontakta F&B Kitchen Supervisor, Aurora, Henrik Lindgren, tlf.: +46707488654 eller F&B Kitchen Supervisor, Tycho Brahe, Michael Hartvig, tlf.: +4526470839.
Om Molslinjen
Rederiet Molslinjen driver ALSLINJEN, BORNHOLMSLINJEN, FANØLINJEN, LANGELANDSLINJEN, MOLSLINJEN, SAMSØLINJEN och ÖRESUNDSLINJEN.
Vi har skapat en arbetsplats som erbjuder våra ca 2.000 medarbetare en spännande vardag, där en informell ton, hög professionalism och frihet under ansvar går hand i hand.