OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.
Vi söker packpersonal i dietpackning i vårt produktionskök i Märsta. Vi tillagar och levererar ca 7000 portioner/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemmaboende pensionärer och migrationsverket. Vi är ca 70 medarbetare i Märsta och producerar mat alla dagar om året.
Du skall tillsammans med arbetsledaren utveckla och förbättra arbetsmetoder och arbetssätt i syfte att säkerställa leverans med säker livsmedelshantering, god kvalitet och hög kundnöjdhet, samtidigt som du entusiasmerar, utvecklar och coachar dina kollegor i arbetet. Du rapporterar till arbetsledaren för dieten. För god kontroll samarbetar du internt med övriga arbetsledare och gruppledare för bästa resultat i produktionsprocessen. Du arbetar för att gruppen når uppsatta mål genom att arbeta enligt givna rutiner och överenskommelser samtidigt som du är lyhörd för individens och gruppens behov.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är har erfarenhet och utbildning i Livsmedelshygien (HACCP), specialkost vid allergier och intoleranser samt konsistensanpassad kost. Krav är att du har erfarenhet av arbete i storkök eller produktionskök. Du är en trygg person som tror på att det är viktigt att ha roligt på arbetet. Du kan ta vara på allas kompetens, och är bra på att inspirera och motivera dina kollegor. Du har en förmåga att tydliggöra, kommunicera och följa upp uppsatta mål för verksamheten. Du har en bra förmåga att samverka och samarbeta i din arbetsgrupp och även med övriga medarbetare på arbetsplatsen. Som person är du ordningsam, engagerad, initiativtagande och bra på att organisera arbetet. Vidare har du lätt för att få kontakt med andra och trivs med att samverka och samarbeta med andra mot uppsatta mål. God administrativ förmåga och god datavana krävs. Du skall ha goda kunskaper i svenska språket.
Tjänsten är på heltid, tjänstgöring varannan helg och schemalagda röda dagar.
Det är en tillsvidareanställning,där provanställning tillämpas.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Löfqvist via mail; maria.grindemo@sodexo.com.
Sista ansökningsdag 15/1-22
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Med verksamhet i 56 länder, servar vi 100 miljoner människor varje dag genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services.
Genom mer än 100 tjänster erbjuder vi våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster.
Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,