OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.
Dina arbetsuppgifter kommer bla bestå av:
Packa färdiglagad mat i olika tråg enligt anvisning
Packa mat i tråg vid ett löpande band
Förslutning vid maskin och sortering av packad mat
Städning och hålla ordning och reda i lokalen
Kvalifikationer/krav:
Erfarenhet av arbete i storkök med livsmedelshantering
God fysik
Goda kunskaper i det svenska språket
Förmåga att kunna arbeta i kyltemperaturer
Utblidning i livsmedelshygien (HACCP)
Då vi lägger stor fokus på en trygg och säker arbetsmiljö är det mycket viktigt att du följer de rutiner och regler som finns
Personliga Egenskaper:
Noggrann och effektiv
Ansvarfull
Bra sinne för ordning och reda och hög kvalitet
Mycket hög servicevilja
God social kompetens och har lätt för att samarbeta
Flexibel
Anställningsform och arbetstider:
Semester vikariat.
Varierande arbetstider.
Din ansökan vill vi ha senast 2022-05-15.
Har du frågor kontakta maria.grindemo@sodexo.com
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,