Passar vår kockrock dig?

Arbetsbeskrivning

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser


Till vårt kök på Enköpings Garnison söker vi en driven och erfaren kock som tillsammans med enhetens köksmästare och övriga kockar vill vidareutveckla verksamheten.

I köket, som är beläget inom Militärområdet; Enköpings Garnison, tillagar vi dagligen frukost, lunch och middag till våra gäster i restaurangen. Vi ombesörjer även isolerade utskick till militärer, representationsluncher samt middagar, stora fester och leverans av mat till Migrationsverk. Mycket av vår tillagning sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen för våra gäster i såväl restaurang, isolerade utskick som finare luncher och middagar. Detta är en militärrestaurang med högt tempo och en varierad vardag.

Inom Fazer jobbar vi efter våra värderingar: kunden i fokus, samarbete och utmärkt kvalitet. De nyckelorden tror vi är ett måste för att lyckas i ditt dagliga arbete.

Våra förväntningar på dig:
- Vi vill att du har minst fem års yrkeserfarenhet och utbildning från restaurangskola eller likvärdigt.
- Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande.
- Du vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare
- Du är duktig på att laga mat från grunden med känsla för smakupplevelser
- Vi vill att du trivs med att finnas med under serveringen i restaurangen och möta gästen
- Du har ett ekonomiskt synsätt
- Du är driven och självgående, tar egna initiativ och kan samarbeta
- Du har goda kunskaper i egenkontroll, gärna utbildad i HACCP och har god kunskap   om specialkost
- Du har datakunskaper och talar och skriver flytande svenska
- Du har B-körkort

Vi erbjuder rätt person ett utvecklande jobb i ett bra kök med glada arbetskamrater.



Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med provanställning.
Tjänsten går på rullande schema alla dagar i veckan.
Helgarbete enligt schema. Det kan förekomma extra helgarbete under perioder med hög beläggning.

Kontakta restaurangchef Lena Utterström för ytterligare information på telefon 072-734 74 70.       

Fazer har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket, vid ev fackliga frågor, ring Margareta Granda-Berg 08-470 72 00, mail: margareta.granda-berg@fazer.com.

Välkommen med din ansökan senast 2015-04-15.
Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid -
  • Publicerat: 23 mars 2015

Besöksadress

Lindhagensgatan 120
None

Postadress

Lindhagensgatan 120
Stockholm, 10425

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010