OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
VAD SÖKER VI
Vi vill ha en erfaren, prestigelös och kreativ matlagare som aktivt bidrar till att utveckla hela mat- och gästupplevelsen för Hotel Pigalle.
VEM ÄR DU
Du är extrovert, nyfiken och social med mångårig erfarenhet av professionell matlagning och à la carte service. Du har sinne för kvalitet och har en bred kunskapsbas från olika kök att stå på, men med spets i fransk matlagning.
Du är stark på egen hand men är samtidigt en formidabel teamplayer som får dina kollegor att växa och trivas. Du älskar gästkontakt och trivs i öppet servicekök. Matglädje och kamratskap är helt enkelt tydliga delar av din personlighet.
VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG
Hotel Pigalle är ett litet men ambitiöst Boutique hotel och som kock blir du del av ett tight och erfaret team. Tjänsten innebär att du har ett varierat schema och kommer att jobba på flera stationer i huset; à la carte, bankett, vinbar, private dinning och frukost. Alla delar med lika höga mål men med skiftande fokus. Trivs vi tillsammans får du en långsiktig anställning med goda möjligheter att växa till större eller andra roller. Du får också hängivna kollegor och en arbetsgivare som har ett starkt framtidsfokus där mandat och ansvar går hand i hand och där det långsiktiga värdet trumfar kortsiktig vinning.
Tillträde och lön efter överenskommelse, men vår målsättning är att du startar under februari. Tjänsten omfattar 100%, dag som kväll och varierar vardag/helg.