Passionerad kock

Passionerad kock

Arbetsbeskrivning

VAD SÖKER VI

Vi vill ha en erfaren, prestigelös och kreativ matlagare som aktivt bidrar till att utveckla hela mat- och gästupplevelsen för Hotel Pigalle.

VEM ÄR DU

Du är extrovert, nyfiken och social med mångårig erfarenhet av professionell matlagning och à la carte service. Du har sinne för kvalitet och har en bred kunskapsbas från olika kök att stå på, men med spets i fransk matlagning.

Du är stark på egen hand men är samtidigt en formidabel teamplayer som får dina kollegor att växa och trivas. Du älskar gästkontakt och trivs i öppet servicekök. Matglädje och kamratskap är helt enkelt tydliga delar av din personlighet.

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG

Hotel Pigalle är ett litet men ambitiöst Boutique hotel och som kock blir du del av ett tight och erfaret team. Tjänsten innebär att du har ett varierat schema och kommer att jobba på flera stationer i huset; à la carte, bankett, vinbar, private dinning och frukost. Alla delar med lika höga mål men med skiftande fokus. Trivs vi tillsammans får du en långsiktig anställning med goda möjligheter att växa till större eller andra roller. Du får också hängivna kollegor och en arbetsgivare som har ett starkt framtidsfokus där mandat och ansvar går hand i hand och där det långsiktiga värdet trumfar kortsiktig vinning.

Tillträde och lön efter överenskommelse, men vår målsättning är att du startar under februari. Tjänsten omfattar 100%, dag som kväll och varierar vardag/helg.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ESS Group
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 februari 2022
  • Ansök senast: 23 juli 2022

Liknande jobb


Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024