OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Mersmak Kök & Catering finns Mötesplats CRC, en restaurang och café med festvåning och gästmatsalar med runt 500 gäster per dag och har dessutom hand om förtäringen till gästerna på Malmö Konferens Center.
Våra ställen i Lund, Bryggan Kök & Café samt Ester Mat & Café serverar dagligen luncher och fikor till ytterligare 500 personer och alla våra ställen har festlokal och cateringverksamhet.
Du älskar att baka och utmanar dig själv ständigt genom ett modernt och nyfiket tänkande och "uppfinner" och bakar gärna attraktiv specialkost som t.ex. glutenfritt, laktosfritt och veganskt.
Du är duktig på att organisera ditt arbete och utnyttjar dina resurser optimalt både i planeringsstadiet samt under operativ drift.
Det är viktigt att vara flexibel och lösningsorienterad då ingen dag här är den andra lik.
Med start inom det närmaste behöver vi förstärka vårt team med en konditor för att bättre möta vår efterfrågan på nytänkande och spännande konferensfikor. Vi söker dig med några års erfarenhet och äkta kärlek till bakning.
Du är en lagspelare och rycker gärna in och hjälper i övrig produktion när så krävs.
Då vi har ställen både i Malmö & Lund kan arbete förekomma på alla våra ställen även om huvudplaceringen är i Malmö.
Vår högsäsong är framförallt vår, höst och vinter och den största delen av vår verksamhet är förlagd vardagar dagtid. Vi har även en del festlokalsverksamhet och cateringar på kvällar och emellanåt på helger.
Hållbarhet är viktigt för oss. Från rekrytering till servering. Detta är en konstant pågående resa som är i ständig utveckling hos oss där vi 2022 trampar gasen i botten. En resa som även alla våra anställda i högsta grad är betydelsefulla och delaktiga i.
Om ni har frågor angående tjänsten så maila jp@mersmak.me
Vi intervjuar löpande så vänta inte utan skicka din ansökan idag.