Passionerad Sous chef

Arbetsbeskrivning

Food & Beverages
Örebro, Sweden



Vi söker

Är du kreativ, innovativ, van att utmana dig själv och ditt team, tydlig och säker i din ledarroll, då är du perfekt för oss.

Att leverera kvalitet och en upplevelse för våra gäster är en självklarhet för dig. Att skapa framgångsrika team är det andra. Du är såklart van och trygg med att jobba med nyckeltal och effektivitet, men aldrig på bekostnad av kvalitén.

Kort arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Souschef till vår restaurang Kitchen&Table. Vi söker dig som vill vara med i vårt F&B team och ta matlagningen tilll nya nivåer.

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vår restaurangchef för att stärka köket mer. Du ansvarar för inköp, personal, viss schemaplanering, kvalitet och rapporterar till restaurangchef.

Vi erbjuder dig ett allsidigt och utvecklande arbete, som skapar stora möjligheter till egen utveckling. Arbetstiderna är schemalagda alla dagar och tider under veckan.

Kvalifikationer och personlighet

Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet inom restaurang.

Du gillar utmaningar, är van vid tidspressade situationer och känner dig bekväm och trivs i arbetsledarrollen. Du brinner för att ge förstklassig service och att överträffa gästens förväntningar. Kvalitet och försäljning är en naturlig del av dig.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Örebro ÖREBRO
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Deltid
  • Enligt Överenskommelse
  • 2 -
  • Publicerat: 29 december 2016

Besöksadress

Kungsgatan 14
None

Postadress

Kungsgatan 14
ÖREBRO, 70211

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024