Pastry chef đŸ‘đŸŒ

Arbetsbeskrivning

Är du personen och vill vara med att driva en verksamhet framĂ„t? Du bör gilla större volymer, se hela verksamheten som mĂ„l, vara duktig pĂ„ att fĂ„ med dig andra mĂ€nniskor. Utveckling, kvalitetssĂ€kring, passion och engagemang.

Som pastry chef ska du behÀrska mÄnga grejer. Vikten, balansen, timingen för att det gedigna hantverket ska bli av yttersta kvalitet.

Vi tror du har haft en liknande roll tidigare, under nÄgra Är och fÄr med oss en duktig person som vill utveckla restaurangen över en tid. Samtidigt fÄr du möjlighet att utveckla dig sjÀlv och dina ledaregenskaper.

Klassiska kakor, bakverk, tÄrtor, desserter & bröd
Driva utveckling
Jobba i team
God rÄvarukÀnnedom
‍♀ InspirationskĂ€lla
Kreativ
Konceptuella fÀrdigheter
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast Àr bÀst
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, bestÀllningslistor, recept

Arbetstider Àr varierande beroende pÄ sÀsong och verksamhetens uppbyggnad.

DET HÄR FÅR DU 💜
x RÀtt förutsÀttningar för att göra ett grymt jobb
x Trygghet
x SjÀlvklara delar med lön och pensionssparande
x NĂ„gon som bryr sig om dig
x FriskvÄrd
x Ett hÄllbart schema
x HÀrliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gÀster

DET HÄR FÅR VI
x Är duktig pĂ„ att smaker och innovation
x Noggrann
x Coachande Ledarskap
x Hungrig pÄ nya utmaningar och marknaden

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Progressio
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast mĂ„nads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 april 2023
  • Ansök senast: 23 september 2023

Liknande jobb


KallskÀnka till Coors nya koncept

KallskÀnka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024