Pastry Chef till dessertglassbar i Stockholm city

Pastry Chef till dessertglassbar i Stockholm city

Arbetsbeskrivning

Tycker du det låter utmanande och roligt att tillsammans med ett litet men gott team av skickliga desserthantverkare axla en roll med särskilt ansvar för att hålla uppe nivå på leverans & servering av desserterna på vår nya "dessertglassbar"?

Kort sagt, vill du vara med och ruska om dessert-scenen i Sverige?
I så fall kanske du är rätt person att bli en extra viktig kugge i Sveriges kanske både snällaste och spetsigaste glassprojekt.

Nu söker vi en Pastry Chef till vår dessertglassbar & butik på Nybrogatan.

Erfarenheter och egenskaper

Självklart får du gärna vara en redan fullfjädrad dessertstjärna. (Har du erfarenhet från dessert-teamet på en stjärnkrog är det självklart en grym merit)

Men mycket viktigare än specifik nivå på branscherfarenhet är att du är en ambitiös lagspelare som tycker om att leverera "din del" som en perfekt del av helheten.

Förutom att du har koll på råvaror och tillagning ser vi att du är noggrann, drifttålig och leveransskicklig i ditt mathantverk. Vi gissar att din profil som dessertmakare går mer åt modern gastronomi än klassisk konditori.

Obs! Du behöver inte kunna allt om glass. Vi inviger och utbildar all vår personal i glasshantverkets alla självklarheter, hemligheter och konstigheter. Hos oss kan den som spetsar både öron och tunga snabbt dubba sig till "glass-sommelier" ;-)

Arbetsuppgifter

Tillagning, prepp och servering av "vuxna" glassdesserter. Dessutom - allt efter intresse, egenskaper och tidigare erfarenheter- delat ansvar för råvaruinköp och framtagning av dessertmeny tillsammans med vår Pastry Chef Joel Lindqvist.

Tjänst/tillträde

Tillsvidareanställning. Heltid from april eller enligt ök.

Om Triple Oh!

Hos oss blir du en del av Sveriges både snällaste och spetsigaste glassprojekt. Vi är ett ambitiöst gäng med en ödmjuk och uppskattande inställning mot varandra, kunder, leverantörer och vår omvärld i stort. Vårt löfte till kunden är att tillhandahålla en innovativ hantverksglass, gjord på naturliga råvaror, serverad i en trevlig och inspirerande miljö. En destination för njutningslystna värd att ta en omväg för. Angelägna om att våga utmana, vara nytänkande och spännande, är vår verksamhet likväl tålmodigt långsiktig. Hos oss har du chansen att både bli en viktig kugge i ett gediget maskineri, och tidigt få hoppa på en lång och spännande resa.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Rizing
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 februari 2022
  • Ansök senast: 31 mars 2022

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024