OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Viking Line är ett börsnoterat aktiebolag och det marknadsledande varumärket i passagerartrafiken på norra Östersjön. Rederiet trafikerar fem linjer med en flotta på sju fartyg.
M/S Viking Cinderella trafikerar Stockholm – Mariehamn – Stockholm och är rederiets nöjeskryssare med artister, dansband, shower, konferens, shopping, spa och matupplevelser utöver det vanliga.
Vill du vara med och utveckla Östersjöns bästa dessert upplevelser?
M/S Viking Cinderella söker en Pastry chef som har stor passion för desserter. Viking Line har varit verksamma sextio år inom rederibranschen, vilket gör oss till en stabil arbetsgivare.
Vi ser fram emot din passion att vilja utveckla våra desserter ombord. Du har öga för att ständigt kunna förnya samt förbättra vårt utbud. Utöver att känna till de gamla klassikerna, har du koll på nya trender i efterrättsbranschen samt besitter strukturen att framställa stora mängder desserter av hög kvalitet till alla sex restauranger ombord.
Du besitter goda kunskaper i hantering samt tillagningsmetoder kring desserter för att ta fram smakupplevelser av toppkvalitet. Tjänsten består till stor del av självständigt arbete men du behöver även kunna leda de medarbetare som står för desserttillagningen ombord.
Vi ser gärna att du är flexibel då snabba förändringar av arbetsuppgifter kan uppstå. Som sökande bör du ha 3 års utbildning från restaurangskola samt minst 5 års dokumenterad yrkeserfarenhet som konditor på hög nivå.
Endast ansökningar som uppfyller kraven tas i beaktande.
Säkerhetsuppgifter ingår i alla roller ombord, säkerhetsspråket är svenska. Engelska och övriga språkkunskaper är meriterande.
Intresserad?
Tjänsten är ordinarie med tillträde enligt överenskommelse.
Vi intervjuar fortlöpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.