OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Vi har återigen fått förtroendet att ombesörja kostförsörjningen på Karolinska Sjukhuset i Huddinge med start den 1 december 2022. Med anledning av detta söker vi nu en Högskoleutbildad Kostvetare/Kostekonom som kommer vara högst delaktig i uppstarten av kontraktet för att sedan bl.a. leda alla frågor som berör kosten runt våra leveranser.
Arbetsuppgifter
• Menyplanering & näringsberäkningar i kostdataprogrammet Matilda
• Planera och leda kostombudsmöten
• Ingå i samarbetsorganisationer med Sjukhuset
• Planera och genomföra provsmakningar tillsammans med kund
• Hantera kostfrågor från avdelningsköken/dietister
• Ekonomi
Erfarenhetskrav
• Högskoleutbildad kostvetare/kostekonom
• Några års erfarenhet av liknande tjänst
• Gärna arbetat i kostdataprogrammet Matilda & Aivo
Personliga egenskaper
• Serviceinriktad
• Positiv/framåtanda
• Tydlig i kommunikation
• Lyhörd
• Omtänksam
• Trygg att hålla utbildningar i grupper
• Strukturerad
• Noggrann
• Stresstålig
Vi kan erbjuda rätt person ett spännande uppdrag där man innan start får vara delaktigt i möten, utforma processer, rutiner och implementering inför starten av det nya kontraktet. Första månaderna är man lokaliserad ute vid vårt produktionskök för upplärning av hela kedjan från menyplanering, beställningar, inköp till att patienten får sin mat. Vi är mitt uppe i en övergång från kostplaneringssystemet Aivo till Matilda och du kommer vara delaktig i den implementeringen.
Sodexo är ett stort bolag där rätt person har bra möjligheter att utvecklas och gå vidare.
Vid frågor kontakta jonny.hallander@sodexo.com
Sista ansökningsdag är 21 augusti men intervjuer kommer ske löpande.
Välkommen med din ansökan!
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,