OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Percys Kött är en kött och delikatessbutik som varit verksam sedan 60-talet i Sollentuna. När du tar steget in i vår butik kan du ha höga förväntningar på att få ett gott bemötande, goda råd och tips samt att lämna butiken med en kasse fylld med varor av högsta kvalitet. Varor som ger dig och dina matgäster en härlig matupplevelse. Nu söker vi flera kockar till kärnan i verksamheten, köket.
I vårt kök tillagar vi grytor, kroppkakor, pajer, gratänger, catering, sallader och middagsmenyer. Vi tillverkar mat varje vardag under våra öppettider. Målet är att utveckla sortimentet och fortsätta erbjuda husmanskost av hög kvalité, något vi gjort i över 60 år! Vill du vara med på resan?
Om tjänsten
Vi söker nu ytterligare två kockar som vill delta i utvecklingen av butikens kök. Du kommer att arbeta tillsammans med våra kockar och kallskänkor. För att passa in i rollen som kock ser vi att du är en lagspelare som kan hålla många bollar i luften samtidigt. Vidare är du positiv och driven i arbetet.
Krav för tjänsten
- Kock-utbildning
Meriterande för tjänsten
- Erfarenhet av arbete i delikatessdisk / kallskänk
Om anställningen
Tjänstens omfattning är ca 20 timmar / vecka. Arbetstiderna är förlagda dagtid, helgarbete kan förekomma. Tillträde omgående, så skicka in din ansökan idag. Lön enligt kollektivavtal.
Om oss
Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Percys Kött. Du kan läsa mer om verksamheten på www.percys.se eller på våra sociala medier, facebook (https://www.facebook.com/percysmycketmerankott) och instagram. (https://www.instagram.com/percys_kott/?hl=sv)
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Christian Eriksson
Rekrytering Telefonplan
Emilia Vasilcin
Sandra Fridsten
Banu Özcetin
Christian Eriksson
+46 000 00 00 00
Jan Ceder
Hanna Olofsson
Cecilia Rambell
Soldan Lidén