OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
RestaurangAssistans förser hela besöksnäringen med flexibla personallösningar så som bemanning, rekrytering, entreprenad och utbildning. Med över 20 år i branschen och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo så är vi ledande i branschen. Våra kunder består bl.a. av hotellkedjor, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Vi vågar säga att vi är grymma på service och kvalitet!
Brinner du för besöksnäringen och vill leverera service i världsklass till våra kunder? Älskar du att jobba med människor och utveckla medarbetare?
Vill du ha en fot kvar i restaurangbranschen men slippa drifttelefonen 24/7?
Då har vi tjänsten för dig!
Till vårt kontor i centrala Göteborg söker vi nu en Personalansvarig som vill fortsätta utveckla vår matsalsavdelning.
Matsalsavdelningen är en stor del av vår verksamhet och kräver mycket personal. Vi hjälper våra kunder med daglig bemanning med allt från biträden, bartenders, À la carte- och bankettserviser till hovmästare. Bland våra återkommande kunder finns bl.a. stora hotellkedjor och företagsrestauranger, konferensanläggningar, à la carte krogar, cateringföretag och arenor.
Som Personalansvarig hos oss är ingen dag den andra lik!
Bland de varierande arbetsuppgifterna ingår rekrytering, bemanning, schemaläggning, coachning, kunduppföljningar, kundmöten, försäljning, personalevents samt att hålla i utbildningar inom service. Du får även vara med ute och säkerställa driften på stora och spännande kundevents!
I din roll är du ytterst ansvarig för matsalsavdelningen och du rapporterar direkt till driftchef.
RestaurangAssistans målsättning är att våra kunder och medarbetare alltid ska vara nöjda med de tjänster vi utför och med oss som serviceföretag. Arbetet ställer därför höga krav på din sociala förmåga då möten och samtal med kunder och medarbetare sker på daglig basis.
Vi ser att du är:
- Positiv och bra på att motivera dina medarbetare
- Trygg, diplomatisk och noggrann
- Målinriktad och tar ägarskap för ditt arbete
- Prestigelös och kan hugga in där det behövs
- En person som gillar högt tempo med varierande arbetsdagar
- En problemlösare som ser möjligheter snarare än problem
- Förtroendeingivande och har lätt för att skapa relationer med såväl personal som kunder
Du har sedan tidigare:
- Erfarenhet från olika typer av servering och bar, det är ett plus om du arbetat med både fine dining och bankettservering/fatservering
- Gedigen bakgrund från en ledande befattning inom restaurang
- Mycket god insikt i såväl personalhantering som schemaläggning
- God ekonomisk förståelse och erfarenhet av resultat- och budgetansvar
Vad får du hos oss
- Ett stimulerande, roligt och givande arbete med högt i tak
- Varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar
- Möjlighet att använda din branschkunskap för att hjälpa branschkollegor att lösa utmaningar och personalbehov
- Bli en del av ett sammansvetsat team på kontoret där alla hjälps åt och har en "ingenting är omöjligt" -inställning
- Möjlighet att bygga upp och sätta sin egen prägel på avdelningen
- Generösa personalförmåner
- Löpande kompetensutveckling
- Ett brett kontaktnät inom besöksnäringen
- Utbildning inom bl.a. arbetsrätt och kollektivavtal
Detta är en tillsvidaretjänst med fast månadslön.
Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag med undantag för några kvällar och helger per år. Du förväntas även vara på plats hos våra kunder vid större bankettmiddagar och event.
B körkort är ett krav då våra kunder är utspridda på hela västkusten.
Vi hoppas kunna tillsätta tjänsten så snart som möjligt och håller intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Israelsson
Ulrika Franzen Körlof
Cathrine Kolberg
Douglas Lundgren
Christian Forsberg
Kasper Höglind
Fredrik Scander
Marie-Louise Stolpe
Mattias Olsson
Amina Bettach