OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!
Clarion Hotel® is part of Strawberry.
Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Strawberry (tidigare Nordic Choice Hotels) har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?
Clarion Hotel Stockholm, den självklara mötesplatsen på Södermalm, vi söker dig som vill arbeta med ett fantastiskt engagerat och energiskt team och som vill vara med att skapa en minnesvärd upplevelse för våra gäster.
Vi är ett av Stockholms största hotell med 532 rum, 17 konferensrum med plats för 1000 konfererande gäster, SPA, barer och restaurang.
I slutet på oktober i år så går vår personalmatskock i pension efter många år hos oss. Så nu söker vi dig som älskar att laga god, näringsriktig, varierande och vacker mat till ca 100-120 krävande och väldigt viktiga gäster per dag.
Vem är du? Du bör ha en del års erfarenhet av kockyrket i nacken, inriktad traditionell husmanskost men du bör även ha kunskap i internationell matlagning, nyfikenhet och uppfinnesrikedom värderas.
Låter detta intressant? Skicka in en ansökan
I tjänsten ingår att:
Tillaga och skriva veckovisa menyer till personalmatsalen innehållande en varmrätt, ett vegetariskt alternativ som byts varje dag, en soppa som kan bytas 2-3 i veckan. Samt en riklig salladsbuffé
Vara behjälplig med varubeställningar
Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande utveckling av produkten
Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
Tjänsten är på 100%, 40 timmar i veckan, arbetstiderna läggs ut dagtid på ett fast schema, varannan helg ingår.
Tillträde: Enligt ö.k
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Do you want to work in Northern Europe's most creative and expansive hotel chain? Are you a person who enjoys challenges and strives to be unique? Nordic Choice Hotels has been pushing innovation in the hotel market for years. We firmly believe that great talent can come from anywhere. We are never average - are you?
Clarion Hotel Stockholm, the obvious meeting place on Södermalm, we are looking for you who want to work with a fantastically committed and energetic team and who wants to help create a memorable experience for our guests.
We are one of Stockholm's largest hotels with 532 rooms, 17 conference rooms with room for 1000 conference guests, SPA, bars and restaurant.
At the end of October this year, our staff food chef will retire after many years with us. So now we are looking for you who love to cook good, nutritious, varied and beautiful food for approx. 100-120 demanding and very important guests per day.
Who are you? You should have several years of experience in the cooking profession, focused on traditional home cooking, but you should also have knowledge of international cooking, curiosity and inventiveness are valued.
Does this sound interesting? Submit an application
The service includes:
Prepare and write weekly menus for the staff canteen containing a main course, a vegetarian option that changes every day, a soup that can be changed 2-3 times a week. As well as an abundant salad buffet
Be helpful with product orders
Continually have a dialogue with the immediate manager regarding the development of the product
Constantly develop the product based on the guests' needs and wishes
The position is 100%, 40 hours a week, the working hours are posted during the day on a fixed schedule, every other weekend is included.
Access: According to acc
Scope: Full-time
Salary: According to agreement
Kontaktpersoner på detta företaget
Fredrik Hjulfors