OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker Stockholms bästa brunchrestaurang förstärkning i servisen!
ARBETSUPPGIFTER:
Vanliga servisarbetsuppgifter, dvs meet, great & seat; förklara upplägget på vår meny, ta beställning, ta betalningar, jobba aktivt med mer&uppförsäljning, helt enkelt leverera bra och snabb service till våra kräsna brunchgäster. Utanför själva serveringen ingår även arbetsuppgifter som städning och förberedelser som att putsa bestick och säkerställa att alla tillbehör är påfyllda.
ARBETSTIDER:
Vi har öppet mellan 7:30-16 på vardagar och 9-16 på helger; Måndagar stängt. Skiften är oftast 9:30-17 på vardagar och 8:30-17 på helger med viss variation
PROFIL:
Vi tror att du är mellan 23-30 år och att du har jobbat inom restaurang i ett par år. Du känner dig bekväm med att ansvara för en stor station och kan hantera när det blir mycket att göra. Du har ett par serveringsjobb i bagaget och älskar pulsen, livet och rörelsen som hör till att jobba på ett ställe med högt tryck. Du är en lagspelare som gärna hjälper både gäster och kollegor, och det viktigaste för dig är att ha kul på jobbet. STHLM Brunch Club är en arbetsplats med stundtals väldigt högt tryck; och man måste kunna hantera det med ett leende. Jobbet är till viss del fysiskt krävande och du får därför inte vara rädd för att hugga i!
Ordning och reda och var sak på sin plats är en självklarhet för dig och du känner ett ansvar för att saker blir gjorda på rätt sätt. Kanske har du jobbat och bott utomlands, rest och är van att umgås med kollegor från andra länder och med andra mentaliteter? Eller så har du jobbat i Sverige men känner dig bekväm med att kommunicera på engelska och tycker det låter kul med en internationell arbetsplats med kollegor från hela världen!
STHLM Brunch Club är en All day breakfast, brunch & lunch-restaurang med brunchrätter från USA, England och Australien. Vi öppnade i oktober 2015 och sedan dess har köerna ringlat långa på helgerna. Vi är ett litet ställe med mycket hjärta och vi har kul; men vi jobbar också hårt. Ambitionen är att öppna fler restauranger nästa år.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ägare Elisabeth Vogel