pizzabagare / pizza napoletana heltid / deltid eller timmar

pizzabagare / pizza napoletana heltid / deltid eller timmar

Arbetsbeskrivning

Vi söker en person som vill arbeta deltid eller deltid med möjlighet till utökat upp till heltid som Pizzaiolo i vårt team. Det finns både en tjänst tills vidare och 3 tjänster för timmar för dig som har ett annat jobb och vill jobba lite extra hos oss. Dessutom finns deltid / heltid säsongsanställning under maj juni juli augusti och september. Vi sysselsätter ett ganska stort antal glada och benhårt arbetande människor i ett kök som liknar ingenting annat du sett. Vi ligger sedan 1997 i byn Mölle, strax norr om Höganäs vid Kullabergs fot och är delvis säsongsberoende i den mening att vi under sommaren har en extrem tillströmning av turister och under våra öppettider 0700-0100 så utspisar vi vissa dagar upp till 700 sittande gäster, men, vi har nästan samma öppettider i stort sett alla årets dagar och därigenom ett behov att kunna servera mat av högsta klass alla dessa dagar.
Vi har delat in dygnet i olika "kök" och arbetar som följer:
ett dagteam och ett kvällsteam samt ett överlappande serviceteam med servitriser/servitörer och barpersonal.
07.00-11.00 Frukostservering och prepp inför dagen. (sköts av våra kockar)
11.00-16.00 dagköket / lunch enligt fast a la carte (vissa dagar kockarna o andra dagar pizzabagarna)
15.00-17.00 Fika/café espresso / kakor / bakverk (kockar och servispersonalen)
17.00-22.00 Pizza Napoletana (ett helt eget team av pizzaiolos 5st).
17.00-22.00 Startersköket, ett parallellt mindre kök som serverar förrätter och 1-2 rätter ur dagmenyn i nuläget och som sköts av kockar och pizzabagare tillsammans.
Under lågsäsongen dvs sep-juni är tempot ofta lugnare men vi har alltid att mycket göra med prepp, bak och planering... Under januari brukar vi försöka ta ut lite god extra vintersemester.
Vi har öppet 365 dagar / år och vår specialitet är en typ av gourmetpizza från Napoli-regionen i Italien. Det rör sig om en pizza som bakas vid 500°C och under mindre än en minut. Tempot är alltså väldigt högt och vissa hektiska sommardagar gör vi uppemot 600 pizzor. Att baka pizza Napoletana är en konst och ett hantverk som bygger på handlag och en äkta kärlek för riktigt högklassisk pizza. Vi skulle nog säga att precis vem som helst som har ett gott handlag kan lära sig men det krävs ett stort engagemang. Jobbet består av många delar som tex prepp, degmakning, öppning, och allt annat som sker i ett restaurangkök. Dessutom byter vi ofta position under lågsäsong och hjälper varandra i de olika delarna. Du har ganska många kollegor(48st) och alldeles utmärkta lärare med lång erfarenhet. Du behöver alltså inte nödvändigtvis vara pizzaiolo redan utan om du besitter följande egenskaper så kan du söka jobbet!:
du måste vara lugn som ett isberg, du måste kunna jobba dubbelt så fort som dom flesta andra du känner(inte alltid förstås men ibland), du måste alltid ha väldigt nära till ett leende, du får inte ta livet alltför allvarligt utan gilla flams och trams samt förstå att om man vill göra världens bästa pizza tillsammans med världens goaste kollegor och därefter skapa en superupplevelse för våra kunder, så betyder detaljerna allt och teamet(dina kollegor) är din livlina. Utan varandra är vi ingen och ingenting kommer fungera om du inte är en riktig teamspelare.
Är du en ensamvarg eller en som inte riktigt gillar när farten stiger till 200km/h så ska du nog söka ett annat jobb. Och har du något emot städning o slit under halvsena kvällar o helger så bör du nog titta åt ett annat håll.
Men om du gillar att skapa stämning och få andra människor att trivas o njuta av livet och om du har ett gott handlag i köket och om du vill ha ett äventyr tillsammans med oss i ett kök som du aldrig sett maken till så sök jobbet!
Lön efter meriter eller HRF gröna riksavtalet, FORA , matförmån samt möjlighet att själv påverka sitt schema i mkt stor utsträckning. Flex tillämpas och du får alltså betalt för varje arbetad minut.
Omfattningen är upp till dig. Vi ser gärna en deltid på ett visst procenttal med en möjlighet för dig att ta på dig mer jobb upp till en heltid eller ännu mer. Vi har öppet 365 dagar / år och vi arbetar av och till riktigt riktigt hårt sida vid sida, män och kvinnor, unga o gamla från jordens alla hörn.
Arbetstider: olika under året men vi arbetar mycket kväll och även mkt helger.
Körkort? Nej det behövs egentligen inte eftersom bussen från Helsingborg/Höganäs stannar 50m från dörren.
Men vad gör vi om du inte kan svenska?? Då pratar vi bara på ett annat språk, ty vi är från många hörn av världen!
Vill du se hur vi har det så kika på insta https://www.instagram.com/mollekrukmakeri/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Sammanfattning

Postadress

mölle hamnalle 9
MÖLLE, 26377

Liknande jobb


4 november 2024

Pizzabagare Sökes

3 november 2024