OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu fler pizzabagare som har tidigare erfarenhet inom pizzabakning, tidigare erfarenhet av vedugn meriteras.
Alla våra pizzor är bakade med omsorg i vår vedugn och alltid med bästa råvaror. Vi på Sjöbris älskar Napolitanskt inspirerade pizzor med San Marzano tomater & fior di latte.
Degen får kalljäsa till perfektion för att sedan möta vedugnens 400-gradiga hetta för att skapa ”leopardfläckarna” som ger den tydliga karamelliserade smaken. Toppas med det bästa från Västerbotten och Piemonte.
Har du minst 2 års erfarenhet av restaurangbranschen?
Har du goda erfarenheter inom livsmedelshantering samt hygien?
Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress?
Är du flexibel och ställer alltid upp för dina kamrater samt kan hoppa in och arbeta där det behövs?
Är du van att jobba under hög stress samtidigt som du har höga kvalitetskrav?
Vi har restaurangen öppen året runt.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!