OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en pizzabagare med vana från att tillreda och tillaga pizza i vedugn samt har en stor passion för matlagning med härliga råvaror? Talar du både svenska och engelska? Då har vi jobbet för dig.
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss så det är viktigt att du är en lagspelare. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen.
Vem trivs här?
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från att tillverka pizza från grunden. Du har god råvarukännedom och kan förbereda egen deg samt bereda olika varianter av vedugnseldade pizzor. Du är en stabil och trygg person med hög känsla för service som har passion för yrket samt de råvaror du arbetar med. Som person är du tillförlitlig, strukturerad och har god samarbetsförmåga, men du ska även kunna arbeta självständigt. Du är kreativ och är van vid att alltid leverera mat av högsta nivå och du vill fortsätta att utvecklas i din yrkesroll samt att utveckla och förbättra Taverna Brillo. Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och att kunna ta ett helhetsansvar för just ditt kök. Du behöver kunna tala svenska eller engelska flytande.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du förmånen att jobba mitt i Stockholms hjärta med storstadspulsen utanför. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en trivsam arbetsplats med bra förmåner så som friskvårdsbidrag, rabatt på våra restauranger, kompetensutveckling i vår interna akademi med mera.
Denna tjänst är en tillsvidareanställning som startar med sedvanlig provanställning om 6 månader. Dina arbetstider kommer att vara både dag- och kvällstid samt helger.
Är du intresserad?
Tveka inte att höra av dig till oss! Skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Ulriksdals Värdshus och AIRA.
I likhet med internationella brasserier har vi inspirerats av stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.
Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden: generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.