OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Platschef till Pontus Frithiofs och Nordrests storsatsning i Sälen
Pontus Frithiof och Nordrest fortsätter sitt mångåriga, framgångsrika samarbete och öppnar två nya restauranger i Skistars magnifikt nybyggda hotell Ski Lodge i Hundfjället, Sälen.
I våra 2 restauranger och stora loungebar är ambitionen casual dining och där ska våra gäster få uppleva det lilla extra på sin skidsemester. Hos oss kan man äta god och vällagad mat, dricka bra viner och uppleva en rapp och hög servicegrad i en sorlig, trevlig lokal med plats för många.” //Pontus Frithiof
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!
Hotellet och restaurangerna kommer blir nästa vintersäsongs självklara snackis i Sälen. Våra koncept innefattar en riktigt bra hotellfrukost, den nya generationens skidlunch, en sober premium after ski och våra gäster har två riktigt sympatiska kvällsrestauranger att välja mellan.
Är du den ledare vi söker?
Vi söker en platschef som är totalansvarig för verksamheten. Med gästen i fokus trivs du med att övergripande ansvara för allt från ekonomin, gastronomin till att din personal trivs på sin arbetsplats. Vi söker dig som har gedigen restaurangerfarenhet och som har jobbat i ledande befattningar och det är en stark fördel om du varit med att starta upp verksamheter och jobbat på hotell. Du är prestigelös och självklart beredd att göra pass i matsalen. I rollen som Platschef har du möjlighet att påverka och utveckla dina restauranger genom ett bra och tydligt ledarskap.
Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001
Restaurangerna kommer att öppna i början av december och du som ansvarig startar nu innan sommaren enl överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 6 April
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund