OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Jobbeskrivning
Gysinge Wärdshus & Hotell söker en erfaren platschef som tar ansvaret för att bibehålla och förbättra servicenivån och lönsamheten för hotellet och restaurangen. Den framgångsrika kandidaten kommer att leda personalen och driften av vår anläggning. Du kommer att arbeta för att upprätthålla hotellets och restaurangs rutiner samt se till att vi når våra intäktsmål. Du kommer även att ansvara för att se till att personalen följer alla lagar och att kundernas behov tillgodoses.
Se till att våra respektive avdelningar samarbetar för att skapa bästa möjliga trivsel och upplevelse för gäster och personal. Ansvara för verksamheten, förberedelser, planering och bokningar. Du ser till att våra konferenser, träningsläger, och andra speciella evenemang utförs framgångsrikt. Om du har tidigare erfarenhet av en chefsroll som platschef/hotell och restaurangchef roll så uppmuntrar vi dig att ansöka. Vi ser gärna en kandidat med genuint intresse för människor, service, hälsa och natur med siffersinne. Det är ett krav att prata och skriva flytande svenska och engelska.
Ansvarsområden
• Övervaka de anställdas prestationer och erbjuda regelbundna utvärderingsmöten som är konstruerade att förbättra servicen
• Ha ansvar över hotell och restaurang bokningar, evenemang, personalscheman och se till att alla evenemangen är välordnade
• Bibehålla ett öga på rapporter för att fastställa områden där lönsamheten kan förbättras, god siffersinne.
• Utbilda, leda, stötta och övervaka personal
• Se till att alla livsmedelssäkerhetsförfaranden strikt följs enligt hygienbestämmelserna
• Implementera lämpliga strategier för att stoppa negativa trender och förbättra försäljningen
• Upprätthålla säkra arbetsförhållanden
• Följa och förbättra företagets rutiner gällande hantering av egendom, produkter och utrustning
• Övervaka lagerhållning för att säkerhetsställa produkttillgänglighet och beställa produkter efter behov
• Du deltar aktivt i det dagliga arbetet i restaurangen och är inte rädd för att kavla upp armarna
Färdigheter
• Högre utbildning inom Hospitality/Hotell/restaurang eller motsvarande arbetslivserfarenhet, (krav)
• 3+ års bevisad ledarskapserfarenhet inom hotell och restaurang, (krav)
• Arbete under dag, kvällar och helger, (krav)
• Tillförlitlig och pålitlig
• Flexibel och stresstålig, god fysik
• Datavana med mycket god kunskap i MS Office, (krav)
• Kunskap av sociala medier och marknadsföring
• Exceptionell kommunikationsförmåga och engagemang att erbjuda utmärkt service till hotellets och restaurangens gäster
• B-körkort och tillgång till egen bil, (meriterande)
Sista ansökningsdatum: 2021-10-17
Jobbtyp: Heltid
Covid-19:
Gemensamma utrymmen och bord saneras regelbundet. Vi uppmuntrar gäster att hålla avstånd. Handsprit finns tillgängligt i alla våra lokaler. Vi följer Folkhälsomyndigheten rekommendationer.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.