OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/
Vill du jobba på prestigefyllt uppdrag med fokus på kvalitet? Då är det här något för dig! Sabis driver restaurangen på Kungl. Tennishallen på Gärdet som vänder sig till klubbens medlemmar och de som bor och jobbar i närområdet. Vi serverar dagens lunch och även luncher i det medlemmars klubbrum. Restaurangen levererar även större tillställningar i tennishallen och är cateringoperatör vid större publika arrangemang såsom Stockholm Open och Davis Cup. Vi är ett litet team som stöttar och hjälper varandra! På Sabis jobbar vi alltid efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
Nu söker vi efter en platschef till restaurang Kungliga med en bred profil. Som platschef är du ytterst ansvarig för verksamheten, med både resultat- och personalansvar. Samtidigt är du själv aktiv i den dagliga driften Du ansvarar för enhetens mat och dryckesdel med fokus på hög kvalitét och ständig utveckling. Restaurang Kungliga är en KRAV-märkt restaurang och du ansvarar även enhetens miljöarbete. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår:
• Menyplanering, utbud och inköp inför dagens lunch, event och café
• Beställningar och framtagning av offerter till middagar och större evenemang
• Schemaläggning och utveckling av medarbetarna
• Ekonomisk uppföljning och kvalitetssäkring inom hela uppdraget
Tillsammans med ditt team skapar du en helhet med passion för mat och service. Det är viktigt att du jobbar för att skapa en arbetsrotation i teamet för att våra kunder alltid ska känna sig sedda och välkomna.
Din profil
Vi ser att du har flera års erfarenhet av en ledande roll i köksmiljö, tex som köksmästare/kökschef. Är du redo att ta nästa kliv upp som ytterst ansvarig? Vi ser gärna att du har erfarenhet av event och eventplanering med logistik, upplägg, ekonomi och bemanning.
Som person har du stark entreprenörsanda, en problemlösningsförmåga, kvalitetstänk i allt du gör och har ett öga för detaljer. Vidare har du lätt för att bygga relationer och att skapa ett team som jobbar mot gemensamma mål. Kunden är ditt fokus i alla lägen och ingenting är omöjligt att lösa.
Ledare inom Sabis har förmåga att:
- Vara förebild
- Visa vägen
- Involvera och engagera
- Leverera resultat
Vi erbjuder dig
• Som ledare på Sabis har du en tydlig ledarskapsplattform att utvecklas från. Du har möjlighet till utbildning och utvecklas tillsammans med oss. Vi uppmuntrar till internrekrytering för att du ska kunna växa långsiktigt i ditt ledarskap.
• Vi är stolta över att ha höga resultat i medarbetarindex och ledarindex. Vi har löpande pulsmätningar för att vi ska kunna bli lite bättre för våra medarbetare varje dag.
• Vi är ett Stockholmsbaserat företag med en platt organisation och har ett nära samarbete med våra enheter. Till din hjälp har du stödfunktioner som tex. HR, ekonomi, IT och marknad.
• Vårt hållbarhetsarbete är viktigt för oss. Vi är en av Sveriges största inköpare av närodlat och ekologiskt. Vi tar socialt ansvar och samarbetar med Stockholms Stadsmission och Städa Sverige.
Ansökan
Tillträde omgående. Öppettiderna för restaurangen är mån-fre 08–21, lör 09.30–20 och sön 10–20. Frågor om tjänsten besvaras av driftchef Tobias Gustavsson på tobias.gustavsson@sabis.se. Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson