OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Eatery är en snabbt växande konceptkedja för mat och möten. Eatery har idag 10 restaurang- och konferensanläggningar i Stockholmsområdet samt i Lund. I koncernen finns även bolaget Canteen by Incontro som är en av Sveriges största leverantörer av mat till offentlig sektor.
Verksamheterna inom Eatery drivs under varumärkena: Eatery, van der Nootska Palatset – en del av Eatery, Campus by Eatery samt Canteen by Incontro.
Eaterys vision är att bli Norra Europas mest omtyckta mat och mötesaktör. Vi ska erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll
Eatery Kista Nod är en restaurang där vi driver tre restauranger varav två är för Campus by Eatery, dvs mat till studenter och en är för externa gäster.
Är du en passionerad person med ett stort intresse för restaurangbranschen och ledarskap?
I rollen som Platschef får du chansen att göra just det, och samtidigt få en väldigt utmanande och varierande tjänst. Vi erbjuder dig en fartfylld, rolig och härlig arbetsplats där du har chansen att få vara med att växa på en spännande resa. Sök redan idag, då urval sker löpande.
Dina arbetsuppgifter
Platschefen har det totala ansvaret för enheten inklusive den dagliga driften och ansvar över personalgruppen. I rollen arbetar du med att säkerställa rätt bemanning, schemaläggning och har ett övergripande ansvar för försäljning och ekonomi för enheten.
Platschefen har det yttersta ansvaret för planering och koordinering av evenemangen samt kontakt och uppföljning med gäster och samarbetspartners. I rollen ligger det också att ta hand om arrangemang och boka in samt leda den personal som behövs.
Det blir du som tillsammans med ditt team, säkerställer restaurangen, köket och konferensens dagliga drift. Ditt ansvar sträcker sig över både kök, matsal, café, konferens samt vårt campus och din vardag kommer att blandas med administrativa, operativa och utvecklande arbetsuppgifter.
Dina administrativa uppgifter blir att ansvara för fakturering, inventering, beställningar, sociala medier, genomförande av bokningar och arrangemang. Vi önskar att du kan öppna upp Restaurangen och bör då kunna hantera kassan samt kunna göra hantverkskaffe i espressomaskin samt hantera dagsavslut mm. Du arbetar själv på golvet och stöttar upp operativt där det behövs på Restaurangen. Vi ser att du tar ett omtag dagligen av matsalens utseende och ser till att den övergripande kvalitén både på restaurangen invändigt och utvändigt håller hög standard.
Om dig
Vi letar efter en naturlig ledare som med positivitet och engagemang driver restaurangen framåt. Du har jobbat i branschen tidigare, gärna som restaurangchef eller liknande roll. Du förstår vikten av såväl nöjda gäster som medarbetare i kombination med en lönsam restaurang. Vi ser också att du delar våra värderingar som är Ansvarsfulla, Hjärtliga och Effektiva och ser det som ett verktyg i ditt jobb.
Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning.
Du arbetar nära Eaterys driftschef för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurang. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.
Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.
Du är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse. Du gillar nytänkande och drar dig inte för egna idéer du då som oss alltid vill ligga i framkant.
Kvalifikationer
För att passa i rollen som Platschef ser vi att du tidigare har arbetat i ledande position i minst 3 år inom kök eller restaurang. Du kommunicerar väl i tal och skrift och har goda IT kunskaper. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerhetsställer en hög kvalitets och servicenivå.
Om anställningsvillkoren
Vi tillämpar en provanställning på 6 månader.
Månadslön med tillgång i vår förmånsportal med generösa rabatter och friskvårdbidrag.
Tjänstens placering kommer att vara i Kista och tjänsten beräknas tillträdas i augusti.
Arbetstiderna kommer att följa Restaurangens öppettider vilket är oftast dagtid men kvällar kan förekomma.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med driftschef Malin Berglund på malin.berglund@eatery.se
eller HR-ansvarig, Johan Roquet på mobil: 073-867 45 48.
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!