OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Arbetsbeskrivning
Abdon Food etablerar en ny kvarn i Västerås för att ytterligare stärka sin position och utveckla sin kvarnverksamhet. Med den nya kvarnen kommer Abdon Food att ha två kvarnar strategiskt placerade i Sveriges största odlingsområden. Det gör att de kan erbjuda sina kunder produkter som är producerade av närodlade råvaror samtidigt som de minimerar transporten vilket är positivt ur ett hållbarhetsperspektiv.
Är du entusiasmerande och positiv och hanterar oväntade situationer med bevarat lugn och fokus? Har du tidigare arbetat inom livsmedel? Som platschef på Abdon Food agerar du konsekvent, lyfter snabbt potentiella problem och anpassar dig till förändringar. Du leder verksamheten för att nå en hög kundnöjdhet och tillit tillsammans med din personal samt uppnår dina uppsatta budgeterade mål.
Om du är ödmjuk, kommunikativ och arbetar planerat och strukturerat kommer du att trivas bra på Abdon Food.
Ansvarsområden
Kvarnen ska stå färdig för produktion i oktober 2022. Men Abdon Food önskar ha någon på plats från hösten 2021. Det första året kommer du att arbeta med att finnas med i frågor kring kvarnbygget, sätta rutiner, kvalitetsaspekter och säkerhet på plats. Du kommer med andra ord att få möjligheten att vara med redan från början och skapa den arbetsmiljö som ska råda på plats. Som platschef på Abdon Food är du delaktig och med i hela kedjan. Du fattar egna beslut och stödfunktioner finns på plats i Helsingborg. Abdon Food arbetar för att vara ett företag där medarbetarna trivs. Vi har ett gott samarbete internt och vi tror att omtanke, ansvarstagande och engagemang ingjuter mod i våra medarbetare.
I dina arbetsuppgifter ingår förutom ansvaret för driften av anläggningen bl.a
Budgetansvar
Arbetsmiljö och säkerhet
Leda och utveckla personal
Personalrekryteringar
Löpande investeringar
Underhåll
Utveckla, följa upp och visualisera KPI:er för daglig styrning - kontinuerlig kontroll av svinn, utbyte, kostnader och effektivitet
Driva ständiga förbättringar
Säkerställa att beslutade kvalitets- och hygienkrav efterlevs
Kvalifikationer
Du är en drivande och målinriktad person med sinne för kvalitet och detaljer. Du får ofta höra att du vinner förtroende genom ditt kommunikativa och ödmjuka sätt.
Att få möjligheten att arbeta både operativt och strategiskt är viktigt för dig. Likaså att vara synlig och tillgänglig i den dagliga driften. Du är en trygg ledare som är duktig på att motivera och inspirera ditt team och du är van vid daglig problemlösning.
Du har gedigen arbetslivserfarenhet i ledande befattning. Du har jobbat med produktion, och helst inom livsmedelsproduktion. Du har adekvat utbildning för tjänsten, gärna livsmedelsteknisk utbildning och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Utöver det är det önskvärt att du har:
Kunskap och förståelse för höga krav på livsmedelshygien
Erfarenhet att leda såväl kollektivpersonal som tjänstemän
Erfarenhet av att driva förbättringsinitiativ i produktion, både tekniska och avseende personalen
Erfarenhet av projektledning
Kunskap och arbetar regelbundet i MS Office, meriterande om du även har erfarenhet av Navision
Att du är bosatt på rimligt köravstånd till kvarnen
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För Abdon Food är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Ansökan
2021-08-18, Inga intervjuer kommer att ske under annonseringstiden.
För information: Rekryteringskonsult Malin Brock, malin.brock@randstad.se
Om företaget
Abdon Food är ett av de ledande cerealieföretagen i Norden med varumärken som Finax, Abdon Mills, Ramlösa kvarn och Björnekulla. Företaget grundades 1973 av bröderna Leif och Rolf Abdon, har från första dagen drivits av passionen för mat och en stor nyfikenhet när det gäller att utveckla nya, nyttiga, spännande produkter. Abdon Food erbjuder sina kunder produkter som är producerade av närodlade råvaror samtidigt som de minimerar transporten vilket är positivt ur ett hållbarhetsperspektiv.
Kontaktpersoner på detta företaget
Daniella Petersen
Cecilia Mannheimer
Emelie Özgun
Pontus Adolfsson
Konsultchef Katja Löfström
Maria Johansson
Maria Öhlander
072-9889604
Jonna Blom
Emelie Özgun
0729889603
Konsultchef Camilo Garcia Sanchez
0729889044