Platschef till centralberedningen i Bromma

Arbetsbeskrivning

Är du en nattuggla som gillar matsäkerhet och beredning? Då är det kanske dig vi söker som platschef till centralberedningen i Stockholm. 

Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  

Vi söker nu därför dig som är redo att anta utmaningen som platschef på centralberedningen. Här får du en roll med mycket frihet och ett stort eget ansvar. Tillsammans med ett härligt team ansvarar du för att göra alla produkter, som mackor och sallader, för att de sedan ska levereras ut till olika Coffee Shops i Stockholmsområdet. Som platschef är du en del av beredningens team och du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att säkerställa effektiv produktion, matsäkerhet och exceptionell service på de produkter vi levererar till shop. Du levererar alltså service till våra shopar, istället för direkt till våra gäster. Arbetet utförs sen kvälls/nattetid, på vår Beredningsenhet i Bromma, Stockholm. Största delen av tjänsten är förlagd i själva produktionen tillsammans med dina medarbetare och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att föregå med gott exempel.  Är du sugen på ett roligt arbete med fokus på kvalité på Espresso House produkter, så är detta rätt för dig!

Arbetsuppgifter: 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innehålla:

Daglig drift/underhåll/inköp:


• Tillsammans med personalgrupp bereda kvalitativa produkter.
• Hålla kontakt med och ge god service till de coffee shops vi levererar till samt leverantörer och andra samarbetspartners.
• Ansvara för att en hög mat- och livsmedelssäkerhet och att hygiensäkerhetsprogram efterlevs av samtliga anställda i centralberedningen.

Personalansvar:


• Rekrytera medarbetare till centralberedningen vid behov
• Hålla utvecklingssamtal och personalmöten
• Arbeta för att säkerställa medarbetares välmående och trivsel och ansvara för att säkra en god arbetsmiljö

Ekonomi:


• Sätta sig in i och förstå budget för centralberedningen
• Dagligen arbeta för att hålla personalkostnad och övriga nyckeltal enligt budget eller prognos överenskommen med District Manager.

Vem är du?

Du är en ledare som drivs av att leverera resultat, men som också älskar att stötta och coacha dina medarbetare genom att föregå som ett gott exempel. Du är en resultatinriktad, driven, passionerad och initiativtagande person som motiveras av att vara där det händer. Vi ser gärna att du har:


• Erfarenhet av att jobba med matsäkerhet, HACCP och egenkontroll program.
• Haft personalansvar och du är van att leda andra människor.
• Erfarenhet av arbetsmiljöansvar.
• Tidigare erfarenheter av att följa uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning

Övrigt: 

Eftersom rollen som platschef centralberedningen kräver mer erfarenhet än våra övriga roller får du gärna bifoga ditt CV i ansökan. 

Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Espresso House
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 juni 2023
  • Ansök senast: 21 juli 2023

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024