OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi på Menigo tror att den goda måltiden har kraften att bygga broar mellan människor och skapa hälsa och tillväxt i samhället. För att göra det möjligt behöver vi medarbetare som arbetar tillsammans, har en bredd i erfarenheter, kunskap och bakgrund och delar vår passion för mat. Nu bygger vi för framtiden - och du kan bli en del av den!
Vill du vara med och skapa marknadens bästa Färskvaruerbjudande?
Färskvaror är en central del i Menigos erbjudande för alla som jobbar professionellt med mat och dryck. För att ta en tydligare position på marknaden lanserade Menigo varumärket Färskvaruhallen Menigo under hösten 2023. Ett varumärke som står för ett brett sortiment, djup kunskap, högre servicenivå och kortare ledtider i stora delar av landet.
Färskvaruhallen Menigo erbjuder ett brett, spetsat utbud av kött och chark, frukt och grönt, fisk och skaldjur och delikatesser.
Din roll:
Nu söker vi vår kommande platschef för Färskvaruhallens snabbfotade och kundnära produktionsenhet för skalade & skurna grönsaker till restauranger & storkök. Anläggningen har precis flyttat in i helt nya lokaler i Menigos Färskvarucenter i Årsta, Stockholm. Enheten består idag av ett team med 25 medarbetare som varje dag tillsammans producerar ett stort antal produkter av högsta kvalitet för restauranger på den svenska restaurangmarknaden.
Övergripande ansvarsområden:
Övergripande ansvar för drift och produktion vilket innefattar personalansvar, produktion, arbetsmiljö & kvalitet.
Leda, styra och fördela arbetet i teamet inklusive budgetering & resultatuppföljning.
Kontinuerligt arbete med förbättringar i effektivitet, kvalitet & utveckling.
Löpande uppföljning av nyckeltal som försäljningsutveckling, kostnader och identifiering av nödvändiga aktiviteter för att öka effektivitet, höja kvaliteten och minska kostnader.
Sortimentsutveckling och optimering av sortiment tillsammans med kategoriansvarig.
Vem är du:
För att lyckas i tjänsten behöver du ha erfarenhet av att jobba med människor, ledarskap och företagande, gärna inom produktion. Vi förväntar oss någon som är driven och strukturerad, drivs av passion för människor och måltiden, kan mycket om frukt & grönt, samt brinner för att utveckla verksamheten.
Du behöver som person fungera väl i grupp och samtidigt ha ett eget driv att självständigt uppnå uppsatta mål och inte minst leda andra. Idag finns två arbetsledare som ihop med kommande Platschef leder och fördelar arbetet under 6 arbetsdagar i veckan. För att nå framgång krävs det att du har ett starkt engagemang och en vilja att ständigt bli bättre på det du gör. Du är nytänkande och kreativ, ser möjligheter och har förmågan att omsätta dem i handling. Sist men inte minst så har du struktur, analytisk förmåga och ett målinriktat arbetssätt som gör att du kan planera, prioritera och strukturera enhetens arbete.
Vi tror du har erfarenhet av matbranschen och kategorin.
Rollen som Platschef ingår i teamet Fresh Operations där Menigo samlat alla sina produktionsbolag och Du rapporterar till Head of Fresh Operations.
Din personlighet, motivation och vilja att ständigt förbättra värderar vi högt. Vi strävar efter att vara den bästa, mest personliga samarbetspartnern för våra kunder. Vill du vara en del av vår utvecklingsresa och arbeta för att förenkla våra kunders vardag? Välkommen till oss!
För måltiden är livsviktig för våra kunder, för deras gäster och för oss på Menigo.
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.