OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 8 platser runt om i Östergötland. Café Gyllen vid lilla torget, Linds Konditori vid stora torget, Ryds centrum och 2 enheter på US. Linds Konditori Mjölby, Linds Konditori i Tranås, Linds bageri, vårt leveransbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik.
Verksamheten är ett klassiskt, anrikt konditori med en historia tillbaka till 1950-talet. Det är en viktig samlingspunkt för kommunens invånare som engagerar, stöttar och har förväntningar verksamheten. Vi som företag och du som platschef måste därför vara både ödmjuk och lyhörd inför uppgiften att förvalta detta arv på bästa sätt. Vi ser även möjligheter att utveckla och förbättra verksamheten så att arbeta här kommer att innebära flera stora utmaningar.
Med tillträde snarast söker vi en erfaren platschef till vårt konditori på Torggatan i Åtvidaberg.
Att vara platschef hos oss innebär att ansvara för de dagliga arbetet med att hela tiden erbjuda produkter av högsta kvalitét i en trivsam miljö och av trevlig, motiverad personal.
Arbetsuppgifterna består i att ha huvudansvaret för alla delar av verksamheten, servering, butik, kök och kallskänk. Detta omfattar allt från presentationer till beställning av produkter och råvaror samt planering & utveckling av menyer & sortiment. Arbetet innebär också personalansvar när det gäller schemaläggning och personalplanering så att det alltid finns medarbetare med rätt kompetens, vid rätt tid & i rätt antal på plats.
Verksamheten sysselsätter i dag 12 personer med helgpersonal inräknad. Personalansvaret kan också innebära att man vid enstaka tillfällen blir tvungen att lösa situationer som uppstår vid tex. sjukdomar på tider utanför ordinarie öppettider.
Visst ytterligare administrativt arbete förekommer i och med ansvaret för egenkontroll, skyltning/varuexponering, varuplock & städning.
Platschefens viktigaste uppgift är att leda arbetet med ovanstående uppgifter och få sina medarbetare motiverade & delaktiga i strävan att alltid vara på topp.
Förutom att behärska ovanstående arbetsuppgifter tror vi att du är en öppen och glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du klarar av att hålla god ordning och reda och att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.
Du som söker tjänsten bör ha minst ett par års erfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter, det är meriterande om du har det från restaurang/café branschen men inget absolut krav. Det viktigaste är dina egenskaper som ledare & administratör och viljan att utvecklas och lära sig nya saker.
Tjänsten är på heltid och eftersom vi har generösa öppettider med personal på plats 12-14h/dag samt lördagar & söndagar innebär arbetet att man kommer att få jobba vissa dagar från kl. 06 på morgonen & vissa dagar fram till 19-20 på kvällarna. Man jobbar normalt också varannan lördag & var 4:e söndag enligt vårt nuvarande ”rullande” schema.