OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen!
Sök bara om Du är kvalificerad!
RJ - Vår historia från 1989 fram till idag
Grönsaksjouren, nuvarande RJ, levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen redan 1989. Med tiden utvecklades sortimentet i och med att efterfrågan på fler produktkategorier från våra kunder ökade och vi började sälja kolonialvaror, frysta varor, ost och mejeri.
Men detta var inte nog, utan våra kunder efterfrågade även färdigskuren frukt och grönt och 2005 startades Färskskuret. I den anläggningen började vi producera stora volymer av förädlade grönsaker utan några som helst tillsatser, till både industrier och restauranger. Endast vatten för att tvätta och skölja användes.
Utbudet växte även med kategorin kött, fisk och fågel samt en egen köttfabrik.
Vi ser med stor ödmjukhet fram emot vad vi tillsammans med våra kunder och samarbetspartners kommer att åstadkomma de närmaste åren!
RJ Vision och Affärsidé
Vår vision: Att underlätta för Hotell, Restaurang, & Café, Dagligvaruhandeln samt Sveriges Kommuner och Regioner att få allt inom livsmedel levererat från ett och samma företag, till en hög kvalitét och förmånligt pris för att därigenom skapa en effektivare och rikare vardag för dess inköpare.
Vår affärsidé: Att leverera färskvaror till Hotell, Restaurang, & Café (Ho.Re.Ca.), Dagligvaruhandeln (DVH) samt Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) över hela Sverige.
Vill du arbeta i ett serviceföretag med högt tempo tillsammans med trevliga kollegor? Gillar du att bidra till utveckling av företaget du arbetar i med ditt engagemang och vill göra skillnad på riktigt?
När våra fantastiska Plockansvarige går vidare till andra arbetsuppgifter inom företaget behöver vi finna hennes ersättare som vi hoppas skall utvecklas till vår logistikchef inom en snart framtid. Eftersom du arbetar med stor handlingsfrihet är du van vid det och du ligger alltid ett steg före i att lösa de problem som eventuellt uppstår. Du har erfarenheter från våra kunders miljö inom restaurang/storkök. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt samt Du har en god arbetsmoral.
Beskrivning
Ditt huvudsakliga mål är att ytterligare öka Restaurangjouren i Sverige AB:s lönsamhet genom att planera, leda och effektivisera vår plockhantering på det mest effektiva sätt som går i kombination med att hålla kostnaderna så låga som möjligt och kvalitén så hög som möjligt. Du följer upp och utvärderar verksamheten inom dessa områden mot uppsatta mål. Du kommer att arbeta i vår fina lokal i Tumba i södra Stockholm dit du enklast tar dig med bil. Du kommer att ha alla våra medarbetare på plock underställda dig. Du rapporterar direkt till vår Vice VD.
Profil
För att lyckas i rollen som logistikansvarig söker vi någon med erfarenhet inom segmentet Restaurang och storkök, antingen har du jobbat som lageransvarig eller transportansvarig tidigare och söker nu nya utmaningar. Ett av kraven är du ska ha breda kunskaper inom lager. Här arbetar du med stor frihet under eget ansvar.
Arbetsuppgifter
Optimera plockavdelningens dagliga arbete
Krav för tjänsten:
Har arbetat som lager- eller transportansvarig
Har breda kunskaper inom lager
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
B-Körkort
Truckkort
Goda datorkunskaper
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Meriter för tjänsten:
Kunskaper i affärssystemet Pyramid
Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
Tillträde:
Enligt överenskommelse men snarast
#jobbjustnu
Vi erbjuder Dig
En utmanande tjänst (100%)
Måndag-fredag samt även helger kan förekomma
Tjänsten är en anställning med 6 månaders provanställning
Personalrabatt på hela vårt breda sortiment
Lön enligt överenskommelse
Ett företag där alla blir sedda och där vi gemensamt tar ansvar för varandras välmående
Tycker du att detta låter som din nästa utmaning?
Sök då tjänsten redan idag då den kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet!
Ett tips är att du besöker oss på vår hemsida www.restaurangjouren.se och läser på om oss innan du ansöker.
Det enda sättet att söka denna tjänst på är att Du mailar din ansökan, som skall var skriven på svenska, ett separat personligt brev och ett separat CV, i word eller i PDF format, tillsammans med betyg och referenser till vår Vice VD Tony Johnsson tony@restaurangjouren.se
Länkar accepteras ej!
Använd inte standardansökningar utan referera till Restaurangjouren och tjänsten samt det vi söker i ditt personliga brev och berätta där varför just Du passar för tjänsten hos oss och vad Du kan bidraga med för vår framgång.
Alla som söker och följer anvisningarna ovan kommer att få ett svar.
Du som inte följer anvisningarna här i din ansökan sorteras bort och får inget svar.
Glöm inte att märka din ansökan med vilken tjänst du söker!
Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök därför så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!