OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Brinner du dessutom för hållbar matlagning och gillar att arbeta med ett gott gäng i högt tempo, är du färdig med kväll- och helgarbete och vill jobba dagtid så kanske detta är något för dig?
Vi på Food by Coor Torslanda söker en driftig kock som har gått restaurangskolan och har några års erfarenhet inom yrket.
Vi önskar också att du har ett genuint intresse för det vegtariska köket och dess råvaror då du en stor del av dagen kommer att arbeta med vår vegetariska buffé.
I tjänsten ingår även att hålla ordning i förråd, ha god kännedom av egenkontrollprogrammet., tycker om att möta nya människor och ser fördel med att arbeta i team för bästa service och resultat samt övriga dagliga köksgöromål.
Vi fäster stor vikt vid att:
Du talar och skriver svenska alternativt engelska obehindrat.
Du tycker om att arbeta sjävständigt och i grupp.
Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta som kock.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2020-03-16, eller enligt överenskommelse
Vid frågor kontakta Caroline Stjärneving på 072-5399163
Ansökan skickas till caroline.stjarneving@coor.com
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Kontaktpersoner på detta företaget
Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181
0730-684058
Coor Service Management
Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354