OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Företaget har olika verksamheter som är säsongsbaserade. På gården finns en butik, kök för matproduktion, café, ekologiskt lantbruk med djuruppfödning och eget slakteri till förädling.
Förekommande arbetsuppgifter i café, kök och butik.
Här förekommer enklare matlagning, betjäning via kassa över disk, viss servering.
Arbetsrotation ingår i arbetet.
Du bör ha erfarenhet av liknade arbete inom kök/restaurang och livsmedelskunskap.
Som person är det viktigt med social kompetens, en hög servicenivå och förmåga att samarbeta i teamet.
För att få en jämnare könsfördelning på arbetsplatsen ser arbetsgivaren helst en kvinna.
Denna praktik är fram till 30/11 i första hand och kan sedan fortsätta i mars 2010.
Möjlighet till timanställning finns i december och till säsongsanställning på 50-75 % under säsongen som är april-augusti.
Körkort och tillgång till bil är ett måste då det inte finns möjlighet att åka kollektivt. (Men det är klart att har man inte långt dit kan det gå bra om man kan cykla eller åka moped.)
Arbetsplatsen är ca 15 km från Varberg.