Pralin & chokladtillverkning på Österlenchoklad

Arbetsbeskrivning

Utbildad bagare/konditor/kock som vill fördjupa sig och utvecklas inom choklad?
Nu söker vi en energisk, kvick och glad förmåga till vårt produktionsteam på Österlenchoklad i Skåne-Tranås.
Vi tänker att du är en nyexaminerad konditor, bagare, kock som gärna skulle vilja lära dig mer och utvecklas inom choklad och pralintillverkning. Utbildning är dock ett krav. Du bor på Österlen eller i trakten.
Du är snabblärd, van att hålla en rask takt och älskar att ha en ren arbetsyta med ordning och reda. Du är också positiv, noggrann och öppen för nya kunskaper.
Engelska är inga problem.
ARBETETS OMFATTNING
Arbetet börjar i maj med 6 månaders provanställning. Tjänsten är tillsvidare på heltid, Med arbetstiden 9.00-17.30, måndag-fredag.
PROCESSEN
Vi kommer ta emot ansökningar löpande under mars och april och för de som går vidare i processen kommer vi att kalla in till en dag med intervju, kombinerat med en praktisk del där du får göra enklare arbetsprov så att vi skall kunna utvärdera dina färdigheter och din kunskapsnivå. Därefter kommer du få besked om du fått jobbet eller inte.
Vi kommer enbart att besvara de ansökningar som överensstämmer med kriterierna:
Utbildad, (gärna nyexaminerad) konditor, kock, bagare
Talar engelska
Kan jobba hela sommaren juni-augusti

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fabrikörerna På Österlen AB Skåne-Tranås
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 mars 2021
  • Ansök senast: 25 april 2021

Postadress

Tranesvägen 37
Skåne-Tranås, 27392

Liknande jobb


5 november 2024

Bagare/konditor sökes

Bagare/konditor sökes

5 november 2024

21 oktober 2024