Pråmen i Västerås söker Souschef

Pråmen i Västerås söker Souschef

Arbetsbeskrivning

Vi letar efter dig som vill komplitera vårat team!
Du har ett brinnande intresse för matlagning och en strävan efter att utveckals och hjälpa till att utveckla oss. Hög social kompetens och en positiv attityd är ledord hos oss tillsammans med medvetenhet.
Medvetenhet om allt vi gör, från våra bönder som lägger ner så mycket tid och kärlek på sina råvaror till dess att tallrikan lämnar köket.
Här kommer du att jobba med ett aktivt och kreativt kök där alla rätter och råvaror följer säsong med matchande drycker. Hög vinkunskap, tydlig inriktning och stort branschintresse.
Vi serverar lunch och middag med á la carte, fyra-rätters meny och avsmakningsmeny. Hos oss är serveringen aktiv och vi presenterar alltid mat och dryck vid bordet.
Du behöver kunna svenska i tal och skrift, samt kunna kommunicera på engelska med våra utländska gäster.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om Pråmen Västerås
Pråmen är en levande restaurang där mat och dryck i kombination är fokus, utöver gästen såklart!
Vi är en restaurang där vi främst jobbar med en aktiv fyrarättersmeny och avsmakningsmenyer med kombinerat dryckespaket.
Matlagningen har fokus på fisk och skaldjur och vi arbetar helt i säsong.
Allas delaktighet är viktig och som ett team gör vi sakerna tillsammans för att nå våra mål!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Pråmen Västerås VÄSTERÅS
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 25 februari 2020
  • Ansök senast: 26 mars 2020

Postadress

Färjkajen, kajplats 1-3
VÄSTERÅS, 72210

Liknande jobb


27 november 2024

Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024