OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.
Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.
Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.
Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.
PREPP KOCK ARCHIE'S & GABYS DELI
Hos Jacy'z är mat- och dryckesupplevelsen bland det allra viktigaste! På vårt lobbyplan hittar du Archie's vår "All Day American Dining" och hela husets vardagsrum! Här tillagas varje rätt med hjärta och själ.
Du kommer bland annat att ansvara för vår hängmörningskyl, deli och prepp. Du förser huset med kött, fisk och övriga stycknings detaljer, du producerar såser och tillbehör. Du kommer tillhöra arbetslaget på Archies samtidigt som du arbetar självständigt
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som preppkock innebär det att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.
Vem är du?
Vi söker dig som är driven, medveten och noggrann. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har stor produktkännedom, kan hantera råvaror och förstår vikten av noggrannhet.
Vi letar efter dig med mycket erfarenhet från kockyrket, som kan planera och lägga upp din dag självständigt och förstår vikten av att jobba med lång framförhållning.
Om tjänsten
Tillträde: 24 oktober
Arbetstid: Dagtid, måndag till fredag
Hur går vi vidare, för visst gör vi det?
Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV.
Sista ansökningsdag är 26 september
Välkommen med din ansökan!