OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om vår kund
Sommaren är äntligen här och den 14:e juli slår Fru S upp portarna, en gastropub med matresan i fokus. Historien om Fru S och hennes matäventyr utspelar sig i en av sjöbodarna på Klädesholmen. Här får gästerna ta del av en resa och njuta av maten som är inspirerad av resor genom världen. Alldeles bredvid ligger även Salt & Sill - restaurangen med Västkustens i särklass bästa läge och Sveriges första flytande hotell som även är en mötes- och konferensanläggning med 48 bäddar och verksamhet året runt.
Om tjänsten
Vi söker nu 2 preppkockar som vill arbeta dagtid 08.00-15.00 med start 14/7 till och med 31/8. Vill du inte pendla finns det möjlighet att bo på personalboendet som erbjuds på området.
Tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor, kommer du i rollen som preppkock att förbereda maten och underlätta för dina kollegor som tar vid på kvällsskiftet.
Vi söker dig som
- Har arbetat som kock/kallskänka i storkök eller med A la Carte i minst 2-3 år
- Känner dig trygg i köket och kan jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Talar svenska och engelska obehindrat
- Är flexibel och tillgänglig för arbete dagtid 14/7-31/8
- Har möjlighet att pendla eller bo på personalboende på området
Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Sandra Bäckman
Sarah Högbacka
Oscar Ohlsén
Fideli Svensson