Processledare Restaurang

Arbetsbeskrivning

Regionservice, Område Måltider Västra Götalandsregionen är en politiskt styrd organisation vars främsta uppgift är att ansvara för att de 1,5 miljoner invånarna har tillgång till en god hälso- och sjukvård.Verksamheten bedrivs över hela den geografiska regionen.Med totalt cirka 51 000 anställda är Västra Götalandsregionen den största arbetsgivaren i Sverige Regionservice är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen som har i uppdrag att förse regionens verksamheter med servicetjänster.I förvaltningen ingår följande områden; Hjälpmedel, Inköp, Logistik, Måltider, Närservice, VGR IT samt Administrativt Centrum.Område Måltider svarar för patientmåltider, restauranger samt cafe och kioskverksamhet i regionen.Området har ca 460 anställda och elva produktionsenheter och fjorton restauranger fördelade på tre enheter.Vid dessa produceras drygt 5 miljoner måltider per år fördelat på 3,2 miljoner till patienter och resterande till restauranggäster.Måltiders stora utmaning är att för framtiden samordna och optimera områdets resurser och möjligheter Arbetsuppgifter Som Processledare äger du processen och du skall med befintliga resurser och med Område Måltiders samlade kompetens utveckla en regionstandard för restaurangtjänsten.Restaurangverksamheten skall utvecklas till med en gemensam profil med skilda koncept för våra verksamheter som bl.a.Regionens Hus, automater och restaurangverksamhet.Differentierade priser och prisstrategi är ett naturligt medel i vår verksamhetsutveckling så även merförsäljning samt rätt säljmix.Som Processledare äger du processen och du skall med befintliga resurser och med Område Måltiders samlade kompetens utveckla Restaurangverksamheten till en utvecklad regionstandard.Vi vårdar ett starkt varumärke, Västra Götalandsregionen och du tar den uppgiften med stor respekt.En del i uppgiften är att utveckla tankar kring ökat öppethållande, ökad kundservice över tid.Kombinera skilda koncept till en helhet.?Fler restauranger i restaurangen.?Vi arbetar med den goda måltiden vilket ställer särskilda krav kring miljöfrågor, närodlat, ekologi och rätt råvaror.Som Processledare ansvarar du för återkommande kvalitetsmätningar, samt föreslår handlingsplaner utifrån dessa mätningar. Du ansvarar för uppföljning och utarbetande av processens styrkort.Som Processledare rapportera du till Områdeschef för måltider och är föredragande i Områdets ledningsgrupp. Kvalifikationer Krav: Utbildning inom restaurang och storkök eller erfarenhet som bedöms likvärdig.Önskvärt/meriterande: Tidigare arbete som chef inom restaurangverksamhet.Du har en utvecklad förmåga att sätta mål och tydliga målformuleringar.I verksamheten Du förstår att utveckla utbud och service mot Regionens anställda, anhöriga och övriga kundkategorier.Du kan arbeta efter och ta ansvar för en Områdesgemensam marknadsplan.Du är lyhörd och innovativ Du har en väl utvecklad samverkan och ledarförmåga för att i organisationen rätt sälja in förändringsarbetet.

Kontaktpersoner på detta företaget

Monica Ekström, Enhetschef (från vecka 32)
010-4410270
Harriet Stjärneborn, tf verksamhetschef
0709-209185
Linda Lord, vårdutvecklare
0700-82 21 99
Peter Hellman, tf sektionschef
0703-49 57 56

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Regionservice
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 20 maj 2010
  • Ansök senast: 13 juni 2010

Besöksadress

Diariet, Regionens Hus
None

Postadress

Diariet, Regionens Hus
Mariestad, 54287

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024