OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Produktionschef till kök i Sollentuna
Varför ska du välja oss?
• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!
Vem söker vi?
Nu söker vi en passionerad produktionschef som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm har du möjlighet att påverka våra måltidsleveranser genom ett bra och tydligt ledarskap. Du har fullt personalansvar och följer lagar och rutiner samt Compass Groups policies, regler och värderingar.
I tjänsten ingår bland annat operativt dagligt arbete med dina kollegor i köket samt uppföljning med produktion och måltidsleveranser. Du kommer även ansvara för personal- och produktionsplanering och uppföljning av nyckeltal. Du ska även utveckla och följa upp avtalen genom att definiera och presentera lösningar utifrån kundernas behov och önskemål.
Om Rotsunda produktionskök
Rotsunda produktionskök lagar goda och hållbara måltider inom konceptet Steamplicity till sjukhus. Vi finns i Sollentuna intill Edsviken. Verksamheten bedrivs alla veckans dagar. Tillsammans är vi ett arbetslag av 30 anställda och våra kunder befinner sig runt om i Stockholm.
Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.
Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.
www.compass-group.se
Vem är du?
• Du har en högskoleutbildning eller motsvarande
• Du har minst två års erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Du har minst tre års erfarenhet av arbete i kök
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta genomtänkta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda kunder, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
Meriterande kunskaper :
• Kunskap inom kostdataprogrammet Matilda
• Du har god datavana och kunskaper i Office365
Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.
Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/
Kontaktpersoner på detta företaget
Roger Stålhandske
+46 704 -61 75 60
Daniel Billefjord
Marlene Sjögren
Jeanette Lantz
Caroline Valjemyr
+46 704-617585
Maria von Krusenstierna
+46 013-281070, +46 0704617507
Therese Andersson
+46 042-288151
Helena Henriksson
+46 704617528
Jennie Åkerlund
Lasse `Kock`Eriksson
+46 063-199183, +46 070-6849045