OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Lunds kommun har samlat alla tillagningsköken inom skola och äldreomsorg i en gemensam organisation, Måltidsservice, som tillhör Serviceförvaltningen. Måltidsservice uppdrag är att tillaga och leverera måltider till skolor och äldreboende och dagligen produceras ca 18 000 lunchmåltider. Måltidsservice omfattar ca 120 medarbetare och omsätter ca 95 miljoner kronor per år. Verksamheten är indelad i fem områden innehållande två till fyra tillagningskök som bygger på en geografisk och logistisk indelning. Inom varje område är en områdeschef fullt ansvarig för verksamhet, arbetsledning, arbetsmiljöarbete och ekonomi. I respektive tillagningskök finns en produktionsledare som medverkar och leder den dagliga verksamheten. Områdescheferna ingår i Måltidsservice ledningsgrupp där samordning för hela Måltidsservice sker. Till Järnåkraköket, som dagligen tillagar ca 6 000 lunchportioner och levererar måltider till ca 25 mottagande förskolor och skolor söker Måltidsservice en medarbetare som: Produktionsledare, ref nr 07/08 Arbetsuppgifter: Produktionsledaren i Järnåkraköket ska leda och samordna produktionen, tillsammans med områdeschefen organisera och utveckla den dagliga verksamheten, aktivt medverka i produktionsplanering med hjälp av kostdataprogram, samarbeta och utveckla dialogen med mottagningsköken och vara den sammanhållande länken i kökets verksamhet och bland medarbetarna som sprider information, entusiasmerar och skapar arbetsglädje. Kvalifikationer: Produktionsledaren ska ha YTH-, kock/kokerske-, eller motsvarande utbildning, goda kunskaper i kostdataplanering samt erfarenhet från arbete inom stora tillagningskök gärna i ledande befattning. Stor vikt lägges vid personliga egenskaper såsom känsla för service, bemötande, kvalite och kundrelationer, stor förmåga att "hålla många bollar i luften", flexibilitet, samarbetsförmåga, organisationsförmåga, förändringsbenägenhet, ledareförmåga samt förmågan att se möjligheter och hitta optimala lösningar för att underlätta det dagliga arbetet i tillagningsköket. Ett genuint intresse för god mat och att arbeta med medarbetare och kunder är en grundförutsättning!