OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
bageriet i Bredbyn
Till vårt bageri i Bredbyn söker vi en person som vill dyka djupare i allt som har med brödproduktion att göra.
Som Produktionsledare har du produktionsansvaret från inkommande råvara till färdig produkt, samt huvudansvaret för skiftlagets medarbetare. Arbetsformen är treskift och befattningen, som är underställd Platschefen ingår i bageriets arbetsledargrupp.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna som produktionsledare är att bedriva det övergripande arbetet med produktionsoptimering och kvalitetsarbete för hela processen från råvara till frys i syfte att på ett ännu mer effektivt och hållbart sätt utveckla produktionen. I personalansvaret ingår att genomföra medarbetarsamtal, arbetsplatsträffar, ansvara för arbetsmiljö och kompetensutveckling.
Vi söker dig som har teknisk gymnasiekompetens eller motsvarande. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbetsledning, gärna inom tillverkande industri. Som person är du strukturerad, tar gärna ansvar och har god samarbetsförmåga. Du har ett tekniskt intresse och trivs med att både leda och utveckla den dagliga produktionen och dess medarbetare mot de uppsatta målen. Är du dessutom en engagerad ledare som gillar bröd i alla dess former, då kommer du garanterat att trivas bra här hos oss.
Låter detta intressant?
Kontakta vår Platschef Niclas Lundqvist, 010-450 61 07 , eller
HR-ansvarig Åsa Rundgren 010-450 60 32.
Välkommen med din ansökan senast 26 augusti 2014.
Kontaktpersoner på detta företaget
Britt-Inger Andersson / Bemanningsplanerare
010-450 6109
Annica Jonsson / Bageriadministratör
010-450 6044
Margaretha Bergström / Sv Livsmedelsarbetareförbundet
010-450 6114
Sandra Widmark / Bemanningsplanerare
010-450 6109