OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Lunds kommun samlas under våren 2014 fem förvaltningar i det nya kommunhuset Kristallen, en unik profilbyggnad vid Lund C. På översta våningen, med en fantastisk utsikt över takåsar och landskap, finns Kristallens personalrestaurang. Till restaurangen kommer husets medarbetare för en stunds avkoppling, samvaro och måltider, såväl de som restaurangen erbjuder som medtagen mat.
Hela Kristallen präglas av en modern, effektiv och framtidsorienterad organisation. Hållbarhet, kreativitet och service är kärnvärde får både byggnaden, verksamheten och restaurangens utbud. Restaurangen är tillika hela husets personalrum och tillgänglig för husets medarbetare under hela arbetsdagen.
ARBETSUPPGIFTER
Personalrestaurangen kommer att serva hela Kristallen med mötesfika, kaffe och frukt, tillaga och servera ca 150 luncher samt kringservice till ca 150 matgäster med medhavd mat. Personalrestaurangen drivs av serviceförvaltningen/måltidsservice som också tillagar och levererar mat och måltider till skolor, förskolor och äldreboende i kommunen. Kristallens restaurang ingår i måltidsservices område Polhem-Gunnesbo-Kristallen. Måltidsservice söker nu Dig som vill vara med och skapa och utveckla Kristallens personalrestaurang!
Riktigt god mat, service och ett attraktivt måltidsutbud med hälsa, variation, miljö och hållbarhet som självklara grundingredienser är restaurangens framgångsrecept! Du leder och utvecklar restaurangens verksamhet och medarbetare med stort engagemang, skapar stor mat- och arbetsglädje samt entusiasmerar alla att se restaurangen som den självklara toppen-mötesplatsen i Kristallen.
Arbetsuppgifter:
Som produktionsledare kommer du att ansvara för den dagliga verksamheten i restaurangen. Du ansvarar för beställningar, inköp, kundkontakter, egenkontroll. Verksamhetens drivs kvalitets- och resultatinriktat med kommunens ramar för ekonomi och upphandling som grund. Tillsammans med kocken och restaurangbiträdena kommer du att planera, förbereda, laga mat och baka. Så mycket som möjligt lagas från grunden med bra råvaror och med fokus på hälsa, klimat och hållbarhet. Arbetet innebär också att tillsammans med hela arbetsgruppen vara delaktig i alla förekommande sysslor i restaurangen. Tillsammans med områdeschefen och kocken planerar du matsedlar och måltidsutbud samt utvecklar restaurangens utbud för riktigt nöjda matgäster.
KVALIFIKATIONER
Minst tre-årig hotell- och restaurangutbildning, kockutbildning eller motsvarande.
Egenkontrolls-utbildning, specialkostutbildning, god datavana och datakunskaper i Officepaketet samt något ekonomisystem t ex Raindance el motsv. Erfarenhet av arbete med kostdatasystem är meriterande. Innehar körkort.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt talar engelska.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom känsla för riktigt god hållbar mat, service, kvalité, flexibilitet, stresstålighet ordning&reda samt kommunikations- och samarbetsförmåga.
Minst fem års arbetslivserfarenhet som kock samt ett par år i ledande befattning.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ewa Lannér, Assessio
0706-43 40 17
Nås via kommunens växel
046-35 50 00
Enhetschef fastighetsservice Carl Ernerot
046-35 51 23
affärsområdeschef Gertrud Sonesson-Wessman, 046-35 51 50
046 35 51 50
områdeschef Erica Hansson
046 359 93 38
Vision Anna Nilsson
046-35 51 30
Kommunal Gun Rosengren
046-35 79 51
Ekonomichef Roland Lindqvist
046-35 50 73
Ekonomichef Elisabeth Steen Ekstedt
046-35 57 04
Servicedirektör Pål Svensson
046-35 51 11