OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurangjouren har funnits sedan 1989 och startade under namnet Grönsaksjouren i Årsta och levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen.
Med tiden utvecklades sortimentet i och med efterfrågan från våra kunder och man började sälja kolonialvaror samt frysta varor.
Sedan 2009 heter vi Restaurangjouren och vi är en fullskalig IP livsmedel och ASC, EKO och MSC certifierad storköksgrossist som levererar färskvaror och non-food 5 dagar i veckan.
I vår egen köttfabrik Länna Kött & Charkproduktion så förädlar vi kött och kyckling som vi säljer till Restauranger och Dagligvaruhandeln. Sedan 2020 kan man även som privatperson beställa hos Restaurangjouren.
Vår vision Att underlätta för Ho.Re.Ca. och DVH att få allt inom livsmedel levererat från ett och samma ställe till hög kvalitét och förmånligt pris och därigenom skapa en effektivare och rikare vardag för dess inköpare.
Vår affärsidé Att leverera färskvaror till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) och DVH (Dagligvaruhandeln) 5 dagar i veckan.
Vill du arbeta i ett serviceföretag med högt tempo tillsammans med trevliga kollegor?
Gillar du att bidra till utveckling av företaget du arbetar i med ditt engagemang och vill göra skillnad på riktigt?
Tjänsten
Vi behöver förstärka vår avdelning för kött och charkproduktion i Länna med en produktionsmedarbetare på halvtid som deltager i den dagliga produktionen. Du har erfarenheter från våra kunders miljö inom restaurang/storkök. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter.
Beskrivning
Som medarbetare hos oss på Restaurangjourens Länna Kött och charkproduktion i Länna kommer du att deltaga i den dagliga produktionen tillsammans med våra medarbetare. Du arbetar under vår platsansvarig. Att du har en viss erfarenhet av produkter inom restaurang och storhushåll är en fördel men det är inte ett krav. Det viktigaste är dock att du har viljan att lära dig och har stor utvecklingspotential. Att du talar och skriver flytande svenska är en självklarhet av säkerhetsskäl. Du arbetar i vår fina lokal i Länna i södra Stockholm.
Profil
För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare söker vi någon med erfarenhet inom segmentet Restaurang och storkök, antingen har du jobbat som produktionsmedarbetare tidigare och söker nu nya utmaningar eller så har du arbetat inom kockyrket med gedigen kunskap inom allt vad mat innefattar. En merit är om du har kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk.
Arbetsuppgifter
· Deltaga i planeringen
· Förbereda råvara för malning, tärning, skivning eller liknande
· Vaccning
· Etikettering
· Sätta ihop kartonger
· Inventering
· Ta emot varor
· Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en produktionsanläggning
Krav för tjänsten:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift av säkerhetsskäl
· Noggrann
· Positiv
· Bra attityd, medspelare och sunt förnuft
· Kan arbeta både i grupp och självständigt
· Förstår livsmedelshantering
Meriter för tjänsten:
Kockutbildning
Breda kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk
Kunskaper i affärssystemet Pyramid
B-Körkort
· Goda datorkunskaper i Word och Excel
· Truck-kort
· Goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift
· Goda kunskaper i nederländska, spanska, italienska, tyska, polska
· Kunskaper inom IP
Tillträde:
Enligt överenskommelse men snarast
#jobbjustnu
Vi erbjuder Dig
En utmanande deltidstjänst (50%), Öppettider 07:00-16:00 måndag-fredag,
Tjänsten är en visstidsanställning med provanställning 6 månader med chans till förlängning
Personalrabatt på hela vårt breda sortiment
Lön enligt kollektivavtal
Ett företag där alla blir sedda och där vi gemensamt tar ansvar för varandras välmående
Tycker du att detta låter som din nästa utmaning?
Sök då tjänsten redan idag då den kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet!
Ett tips är att du besöker oss på vår hemsida www.restaurangjouren.se och läser på om oss innan du ansöker.
Det enda sättet att söka denna tjänst på är att Du mailar din ansökan, som skall var skriven på svenska, ett separat personligt brev och ett separat CV, i word eller i PDF format, tillsammans med betyg och referenser till vår HR chef Tony Johnsson tony@restaurangjouren.se
Länkar accepteras ej!
Använd inte standardansökningar utan referera till Restaurangjouren i ditt personliga brev och berätta där varför just Du passar för tjänsten hos oss och vad Du kan bidraga med för vår framgång.
Alla som söker och följer reglerna ovan kommer att få ett svar.
Du som inte följer regalerna sorteras bort och får inget svar.
Glöm inte att märka din ansökan med vilken tjänst du söker!
Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök därför så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!