OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen!
Sök bara om Du är kvalificerad!
RJ - Vår historia från 1989 fram till idag
Grönsaksjouren, nuvarande RJ, levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen redan 1989. Med tiden utvecklades sortimentet i och med att efterfrågan på fler produktkategorier från våra kunder ökade och vi började sälja kolonialvaror, frysta varor, ost och mejeri.
Men detta var inte nog, utan våra kunder efterfrågade även färdigskuren frukt och grönt och 2005 startades Färskskuret. I den anläggningen började vi producera stora volymer av förädlade grönsaker utan några som helst tillsatser, till både industrier och restauranger.
Utbudet växte även med kategorin kött, fisk och fågel samt en egen köttfabrik.
Vi ser med stor ödmjukhet fram emot vad vi tillsammans med våra kunder och samarbetspartners kommer att åstadkomma de närmaste åren!
RJ Vision och Affärsidé
Vår vision: Att underlätta för Hotell, Restaurang, & Café, Dagligvaruhandeln samt Sveriges Kommuner och Regioner att få allt inom livsmedel levererat från ett och samma företag, till en hög kvalitét och förmånligt pris för att därigenom skapa en effektivare och rikare vardag för dess inköpare.
Vår affärsidé: Att leverera färskvaror till Hotell, Restaurang, & Café (Ho.Re.Ca.), Dagligvaruhandeln (DVH) samt Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) över hela Sverige.
Vill du arbeta i ett serviceföretag med högt tempo tillsammans med trevliga kollegor? Gillar du att bidra till utveckling av företaget du arbetar i med ditt engagemang och vill göra skillnad på riktigt?
När vi nu vill växa ytterligare behöver vi förstärka vår organisation med en produktionsmedarbetare . Eftersom du arbetar med stor handlingsfrihet är du van vid det och du ligger alltid ett steg före i att lösa de problem som eventuellt uppstår. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.
Beskrivning
Som medarbetare hos oss på Restaurangjourens Länna Kött och Charkproduktion i Länna kommer du att deltaga i den dagliga produktionen tillsammans med våra medarbetare. Du arbetar under vår Platsansvarige. Att du har en viss erfarenhet av produkter inom restaurang och storhushåll är en fördel men det är inte ett krav. Det viktigaste är att du har viljan att lära dig och har stor utvecklingspotential. Att du talar och skriver flytande svenska är en nödvändighet av säkerhetsskäl. Du arbetar i vår fina och fräscha lokal i Länna i södra Stockholm.
Profil
För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare söker vi någon med erfarenhet inom segmentet Restaurang och storkök, antingen har du jobbat som produktionsmedarbetare tidigare och söker nu nya utmaningar eller så har du arbetat inom kockyrket med gedigen kunskap inom allt vad mat innefattar. En merit är om du har kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk.
Arbetsuppgifter
· Deltaga i planeringen
· Förbereda råvara för malning, tärning, skivning eller liknande
· Vaccning
· Etikettering
· Sätta ihop kartonger
· Inventering
· Ta emot varor
· Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en produktionsanläggning
Krav för tjänsten:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift av säkerhetsskäl
Kan arbeta med kyckling, nöt och fläskkött
Noggrann
Positiv
Bra attityd, arbetsmoral, medspelare och sunt förnuft
Kan arbeta både i grupp och självständigt
Förstår livsmedelshantering
Meriter för tjänsten:
Kockutbildning
Breda kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk
Kunskaper i affärssystemet Pyramid
B-Körkort
Tillträde:
Enligt överenskommelse men gärna snarast!
#jobbjustnu
Vi erbjuder Dig
En utmanande tjänst (100%), arbetstider 07:00-16:00 måndag-fredag. Vid högtidshelger kan helgarbete förekomma.
Tjänsten är en anställning med provanställning 6 månader.
Personalrabatt på hela vårt breda sortiment
Lön enligt kollektivavtal
Ett företag där alla blir sedda och där vi gemensamt tar ansvar för varandras välmående
Tycker du att detta låter som din nästa utmaning?
Sök då tjänsten redan idag då den kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet!
Ett tips är att du besöker oss på vår hemsida www.restaurangjouren.se och läser på om oss innan du ansöker.
Det enda sättet att söka denna tjänst på är att Du mailar din ansökan, som skall var skriven på svenska, ett separat personligt brev och ett separat CV, båda i PDF format, tillsammans med betyg och referenser till vår Vice VD Tony Johnsson tony@restaurangjouren.se
Länkar accepteras ej!
Använd inte standardansökningar utan referera till Restaurangjouren i ditt personliga brev och berätta där varför just Du passar för tjänsten hos oss och vad Du kan bidraga med för vår framgång.
Alla som söker och följer anvisningarna ovan kommer att få ett svar.
Du som inte följer anvisningarna här i din ansökan sorteras bort och får inget svar.
Glöm inte att märka din ansökan med vilken tjänst du söker!
Frågor via mail kommer att förekomma i dessa extra ordinära tider.
Sedan sker intervju på plats med avstånd.
Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök därför så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!