Produktionspersonal inom charkuteri

Produktionspersonal inom charkuteri

Arbetsbeskrivning

Vi ser en fortsatt ökad efterfrågan på våra lokala produkter och söker därför efter produktionspersonal med rätt inställning och bra driv för att aktivt vara delaktig i vår fortsatta utveckling.
På vår produktionsavdelning framställer och paketerar vi kött- & charkprodukter till butiker och restauranger i Jämtland och Härjedalen. Arbetet kräver ett personligt engagemang och att Du har ett högt driv, är självständig samt ordningsam med ett positivt synsätt. Tjänsten innebär också mycket samarbete med övriga kollegor och det är därför viktigt att Du fungerar väl i grupp.
En god fysik krävs då det förekommer en del tyngre moment i arbetet.
Tidigare erfarenhet inom livsmedelsproduktion är meriterande samt att Du bör ha ett högt kvalitetsfokus och en yrkesstolthet som driver Dig att alltid göra ditt bästa.
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 28 maj 2023 via mail till daniel@angechark.se
Urval sker löpande i rekryteringsprocessen.
Vid frågor kontakta gärna Daniel Kock, Platschef, daniel@angechark.se
Änge Chark grundades 1934, omsätter ca 25 MSEK och fabriken ligger i Änge, Offerdal som ligger 5 mil nordväst om Östersund och man är idag cirka 8 anställda.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Änge Chark AB Offerdal
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 27 april 2023
  • Ansök senast: 27 maj 2023

Postadress

Änge 231
Offerdal, 83597

Liknande jobb


8 oktober 2024

Rekryteringsutbildning - utbilda dig till charkuterist?

7 oktober 2024

Livsmedelsproduktion Vikariat

Livsmedelsproduktion Vikariat

25 juli 2024

Livsmedelsproduktion Vikariat

Livsmedelsproduktion Vikariat

25 juli 2024