OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Torsk och algburgare, laxfärs av främsta kvalitet och stekt strömming – ett fiskplock av alla godsaker som vår produktion förädlar. Veckans alla veckodagar. Som en av Sveriges ledande fisk- och skaldjursgrossister valde vi att, 2014, smälla upp vår alldeles egna produktionsavdelning. På Öckerö. Härifrån levererar vi mat direkt från havet till Sveriges alla hörn: lunchrestauranger som dagligen serverar vår laxfärsportion och på Willys och Hemköp hittar du oss i frysdiskar. Eller åtminstone fisken vi förädlat. För att bli än bättre på att såväl producera som innovera hela nose to tail-perspektivet söker vi en produktionsplanerare som älskar att kavla upp när det behövs – och fisk såklart.
Livet som Produktionsplanerare hos Fisk Idag
I Fiskhamnen sitter Inköp och bara väntar på att du ska ringa och säga ’god morgon’, de har nämligen precis kommit tillbaka från auktionen och tillsammans planerar ni nu inköpsbehoven. Ni lägger på och du kliver in och leder veckomötet med Öckerös fiskgladaste gäng. Här följer ni upp de satta KPI:erna som rör produktionen och följer upp dess utfall. Låt oss summera din vardag till en mening: ditt huvudansvar är att planera och optimera produktionen.
Vem är du?
Du hörde ”det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert” som liten och utan större eftertanke har det präglat dina livsgärningar. Vissa kallar det nyfikenhet, andra ”way of life”. För dig är det lika naturligt som att tolka och analysera. Ja, du är en fena på analys och du simmar hellre motströms än flyter med.
Önskemålen:
· Erfaren livsmedelsproducerare med några års erfarenhet innanför sydvästen
· Morgonmänniska som älskar ottan och frasen ”jaget för laget”
· Din svenska och engelska rinner lika naturligt, i tal och skrift, som produktionen du planerat
Varför Fisk Idag?
Hela fisken. Hela människor. När vi nu fortsätter utvecklas och växa gör vi det genom flera hållbara perspektiv, alla med fokus på helheten. Nos till svans är grunden för vår Öckeröproduktion och även om produktionen går på högvarv är människan viktigast. Här är stämningen lokal och hjärtlig, en stämning som bara det lilla bolaget kan skapa. Samtidigt som vi i ryggen har en nordisk koncern som skapar trygghet. Tillsammans med Fiskerikajen i Köpenhamn, FSG Foods i Fredericia och Kvalitetsfisk i Stockholm förenades vi 2019 och idag är vi nordens största specialistgrossist inom fisk och skaldjur.
Är det dig vi kommer få simma in hösten med? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Och du, vi ser fram emot att höra från dig.
Plats: Björnhuvudsvägen 63, Öckerö
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Ansökan skickas till: Sandra Ingvaldsson, Operativ chef, sandra.ingvaldsson@fiskidag.se
Sista ansökningsdag: 2022-06-20