OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Arbetsbeskrivning
Gillar du rörlighet och action, där du får fatta snabba men genomtänkta beslut i en organisation i ständig utveckling?
På Hilton Foods får du möjlighet att jobba i ett kapitalstarkt och investeringsintensivt företag med ett tight och kompetent gäng. Om du är prestigelös, kan kavla upp ärmarna när det behövs och arbetar planerat flexibelt kommer du att trivas bra här.
I rollen som produktionstekniker på Hilton Foods kommer du att vara med och projektleda verksamhetens produktionsoptimering. Du har även en roll som enhetens förbättringsledare som stöder, coachar och leder enhetens arbete med kontinuerliga förbättringar. Låter detta som något för dig?
Ansvarsområden
På Hilton Foods Sveriges anläggning i Västerås pågår verksamhet sju dagar i veckan med produktion sex dagar i veckan.
Det kräver kompetent personal och en driftsäker anläggning. Arbetet ställer höga krav på att du är självständig och arbetar på ett lösningsorienterat sätt och du trivs som bäst när du får använda din problemlösningsförmåga.
Du kommer även att arbeta för långsiktiga lösningar genom att genomföra djupgående analyser av driften och verksamheten. Du kommer även att ansvara för underhållsåtgärder genom att driva arbetet med grundorsaksanalys för ökad driftsäkerhet och effektivitet i maskinerna och produktion.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Driver projekt för att tar fram underlag för beslut
• Delta i och leda egna projekt ur ett teknik- och maskin perspektiv
• Utveckling och optimering av produktionsprocesser
• Bedriva underhållsåtgärder genom att aktivt arbeta med grundorsaksanalys och förlusteliminering
• Du agerar som systemägare för CMMS där du förvaltar och utvecklar systemet men du finns också till hands för att stötta och ge support till våra användare
• Förebyggande arbetsmiljöansvar för utrustning, maskin och konstruktion.
• Ansvara för att kontinuerligt utveckla ny kunskap inom processerna och inom områden för Lean samt utbilda medarbetare i kunskapen
• Utbilda ledare i nödvändiga processverktyg
Kvalifikationer
För att vara aktuell till rollen som produktionstekniker till Hilton Foods krävs det att du har arbetat i en liknande roll sedan innan, gärna riktat mot livsmedelsindustrin, men detta är inget krav.
Att få möjligheten att arbeta både operativt och till viss del strategiskt är viktigt för dig. Du besitter en gedigen kunskap om maskiner, produktionsoptimering och du är även van att driva egna projekt.
Kanske har du jobbat med maskininvesteringar och underhåll inom tillverkningsindustrin sedan tidigare och du har dokumenterad erfarenhet av slutförda projekt.
Ska du trivas i rollen så är du van vid att arbeta i en dynamisk och ibland hektisk miljö där kvalitet och service är något som sitter i väggarna.
Krav:
• Adekvat högskoleutbildning eller motsvarande (har erhållit likvärdiga kunskaper genom din arbetslivserfarenhet)
• Minst 4-5 års yrkeserfarenhet i projektledande befattningar inom tillverkningsindustrin
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• God förståelse för hur tillverkningsindustrin fungerar
Meriterande:
• TPM, Lean och Six Sigma utbildning och erfarenhet av arbete med ständiga förbättringar, att arbeta med systematiskt förbättringsarbete
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Ansökan
2022-08-12, urval och intervjuer kommer att ske efter sista ansökningsdag. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Kontakta rekryteringskonsult Dennis Olsson, dennis.olsson@randstad.se
Om företaget
Hilton Foods Sverige AB är en del av Hilton Food Group Plc och startade 2004. Vi producerar konsumentpackade färskvaror och då främst konsumentpackat kött, ett område som vi leder utvecklingen inom. Vi levererar från våra toppmoderna anläggningar runtom i världen till ledande kedjor inom detaljhandeln. Idag arbetar ungefär 220 personer på HFG Sverige och vi är ett dynamiskt och framåtsträvande företag. Vår produktionsanläggning i Västerås står för god kvalitet och innovation och vi producerar 5,8 miljoner portioner mat varje vecka.
Kontaktpersoner på detta företaget
Daniella Petersen
Cecilia Mannheimer
Emelie Özgun
Pontus Adolfsson
Konsultchef Katja Löfström
Maria Johansson
Maria Öhlander
072-9889604
Jonna Blom
Emelie Özgun
0729889603
Konsultchef Camilo Garcia Sanchez
0729889044