OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Drivs du av produktutveckling och innovationsarbete där du har huvudrollen från idé till färdig produkt? Då är det här jobbet för dig!
Vi söker nu en driven Produktutvecklare inom kategorin korv till Atrias Produktutvecklings- & Innovationsavdelning. Du har ett brinnande intresse för mat, konsumenttrender och vill vara med och utveckla morgondagens korvprodukter.
Som produktutvecklare har du en nyckelroll i att utveckla nya produkter som möter kunders och konsumenters behov och som bidrar till Atrias framtida tillväxt. Du ansvarar också för att vårda befintliga produkter och processer ur ett kostnads- och kvalitetseffektivt perspektiv. Jobbet innefattar allt från projektledning, idégenerering & konceptutveckling till testkörningar och anpassningar i produktion.
Internt arbetar du tillsammans med förpackningsutvecklare, marknadsteam samt inköps- och produktionsavdelningar men du jobbar även i nära samarbete med våra leverantörer för att driva utvecklingen av nya och förbättrade tillverkningsprocesser.
Dina huvudsakliga ansvarsområden är
Utveckla nya produkter och koncept kopplade till marknadens behov i enlighet med Atria Sveriges affärsenheters strategier och planer – ur ett kategoriperspektiv
Bidra kreativt och proaktivt till ett framtida produktsortiment och produktionsprocesser
Motivera projektdeltagare och produktionspersonal till nytänkande
Idégenerering, omvärlds-, trend- och konkurrensbevakning
Projektledning inom kategorin
Vi tror att du känner igen dig i följande egenskaper
Mål- och resultatinriktad
God samarbetsförmåga
Gillar utmaningar och ser möjligheter
Stor initiativförmåga – ”self-starter”,
Det här är våra kunskapskrav
Högskoleutbildning inom livsmedelsområdet alternativt kock och/eller erfarenhet av produktutvecklingsarbete inom livsmedel
Erfarenhet av projektledning och processutveckling
Och har du detta ser vi det som meriterande
Civilingenjör/agronom med livsmedelsinriktning eller motsvarande akademiska kunskaper
Kunskap och kompetens inom kött och chark/kött- och charkproduktion/kyckling
Kunskap från livsmedelsproduktion
Erfarenhet av utveckling av nya innovativa recept/koncept
Övrigt
Start: Snarast / enl. ök.
Anställning: Tillsvidare (provanställning kan komma att tillämpas)
Placeringsort: Sköllersta
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Hans Mathiason, hans.mathiason@atria.com
Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta HRBP Sara Brandt, sara.brandt@atria.com
Bli en del av matglädjen
Hos oss på Atria finns ett gemensamt matintresse som genomsyrar hela organisationen. Vi tror på Good Food Better Mood och skapar tillsammans matglädje varje dag. Vill du dela den glädjen och jobba nära välkända & omtyckta varumärken som Lönneberga, Lithells och Ridderheims? Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök mellan 5 januari 2023 och 22 januari 2023 kl. 23:59 (Europe/Stockholm)
Typ av anställning: Tillsvidare