OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 31 500 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.
Restauranghögskolan söker en projektledare för det treåriga projektet Food Bait - bättre mat som tillväxt och attraktionsfaktor för Kvarkenregionen som är en del av Botnia-Atlanticaprogrammet.
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde 160901 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 160819.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att leda projektet utifrån projektbeskrivningen i ständig dialog med kollegor på Restauranghögskolan och den finska projektpartnern. Restauranghögskolans del i projektet bygger till stor del på att sammanföra kompetens inom gastronomi och värdskap med industriell livsmedelsproduktutveckling i ett flertal workshops som utvecklas, testas, genomförs och utvärderas i samverkan med de finska projektparterna och regionala företag i Västerbotten. Tanken med planerade workshops är att utveckla ny kunskap för att utveckla livsmedelsprodukters attraktivitet på en större marknad, även turistisk kontext är en viktig del i detta. Utgångspunkten för arbetet är Restauranghögskolans förutsättningar och gastronomiska spetskunskap samt de småskaliga livsmedelsföretagens förutsättningar i Västerbotten.
Projektledaren skall verka för att planerade aktiviteter organiseras och genomförs i samverkan med kollegor på Restauranghögskolan, de finska projektparterna och övriga intressenter. Projektets praktiska upplägg planeras i början av projektperioden, vilket innebär att projektledaren är delaktig i denna process.
Kompetenskrav
Vi söker dig som har universitetsexamen inom ett för Restauranghögskolan relevant område eller motsvarande.
Övriga önskvärda kvalifikationer
Vi ser gärna att du även:
- Har erfarenhet från Gastronomiprogrammet, som lärare eller student
- Har ett aktivt nätverk och erfarenhet från arbete inom restaurangbranschen, och/eller utveckling av livsmedelsprodukter genom anställning alternativt eget företag eller motsvarande
- Har ett pedagogiskt intresse som kan styrkas
- Kan driva processer framåt, är utåtriktad och har god samarbetsförmåga
- Har goda kunskaper inom området måltid och utveckling av sådana Kan ta en aktiv roll vid genomförande av projektaktiviteter
- Har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
- Erfarenhet av projektledning eller motsvarande är meriterande
- Finska är extra meriterande
Ansökan
Ansökan görs via e-rekryteringssystemet MyNetworkPro och ska vara inkommen senast 160819.
Mer om oss
Restauranghögskolan erbjuder utbildning inom huvudområdet måltids- och restaurangvetenskap genom det treåriga Gastronomiprogrammet med två inriktningar och ett flertal fristående kurser. Utbildningen är mångdisciplinär och samverkan sker kontinuerligt med aktörer nationellt och internationellt. Utbildning på avancerad och forskningsverksamhet inom huvudområdet måltids- och restaurangvetenskap är under utveckling för att inom en snar framtid kunna bedriva forskarutbildning. Restauranghögskolan har sedan 2012 genomfört ett övergripande utvecklings- och förnyelsearbete. För mer information, besök gärna vår hemsida här
Välkommen med din ansökan!
Umeå universitet vill erbjuda en miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vid varje rekrytering strävar vi efter ökad mångfald och använder möjligheten till positiv särbehandling.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kontaktpersoner på detta företaget
Xavier de Luna/Professor
090-786 5559,xavier.deluna@stat.umu.se
Chatrine Westerlund
090-786 64 13
Pref Mikael Henningsson, mikael.henningsson@umu.se
090-786 5798
Bitr prefekt Michael Gruber, michael.gruber@umu.se
090-786 7835
Pref Mikael Henningsson, mikael.henningsson@umu.se
090-7865798
Bitr prefekt Michael Gruber, michael.gruber@umu.se
090-7867835
Jeanette Dareblom /Administrativ chef
090-7866155
Xavier de Luna/Professor
090-786 5559
Linda Johnson
090-786 55 04
Jenny Dufweke
090-786 68 22