OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Socialnämnden ansöker om medel för att utveckla kostverksamheten inom äldreomsorgen, både på särskilda boenden och för matdistribution till äldre i ordinärt boende.
Du skall svara för att genomföra antagen kosthandlingsplan, innebär att säkerställa att det finns individuellt anpassad kost ordinerad av sjuksköterska, dietist eller läkare samt svara för att kostchefen har ett IT-stöd som säkerställer rätt näringsberäkning av kosten. Vidare ansvara för att varje avdelningskök /SÄBO har ett program för egenkontroll och hygienriktlinjer. Ansvar för att anställda i verksamheten har kunskap inom kostområdet utfrån sitt ansvarsområde. Att vi har rätt kosthandlingsplan, riktlinjer och rutiner i verksamheten.
DIN BAKGRUND
Du skall vara utbildad dietist och ha erfarenhet av projektledning.
En god kommunikatör - inhämta och dela med dig av information muntligt och skriftligt.
Förmåga att driva arbetet framåt utifrån uppdrag.
Initiativförmåga, komma med nya idéer, förslag till lösningar på problem som ligger i uppdraget.
Kunna arbeta i grupp såväl som självständigt.
Vara tydlig utåt i organisationen.
Kunna entusiasmera för att nå goda resultat.
Förmåga att engagera medarbetare med speciell kompetens, som du själv saknar, i projektet.
Kontaktpersoner på detta företaget
Maria Granath-Nilsen, Ansvarig chef
0247-805 67
Carina Stegeborn, (facklig) Facklig representant
0247-802 95
Pia Eriksson-Lundström, Ansvarig chef
0247-801 58
Rigmor Bewö-Lundblad, Ansvarig chef
0247-806 07
Karin Elfving, Ansvarig chef
0247-805 46
Maria Thulemark, Ansvarig chef
0247-801 17
Ing-Marie Ludvigsson, Ansvarig chef
0247-804 61
Annica Sandy Hedin, Ansvarig chef
0247-801 79
Anders Östberg, Ansvarig chef
0247-802 34
Lena Andersson, Ansvarig chef
0247-806 60