OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tycker du om att skapa glädje och förgylla människors vardag? Då kan du vara vår nya kock. Vi behöver stärka upp vårt arbetslag med en person med matintresse och energi.
Som hotell servar vi många olika gäster med skiftande behov och önskemål och vårt värdskap är viktigt då maten spelar stor roll för helhetsupplevelsen. Vi är ett 4-stjärnigt affärs och konferenshotell med 100 rum och 216 bäddar och vi tillhör en av Nordens ledande hotellkedjor med 190 hotell i Skandinavien och Baltikum.
Restaurangen serverar frukost, lunch, a la carte och bankett middagar och vårt mål är att erbjuda fräsch och välsmakande mat med rötter i den svenska husmanskosten och influenser från internationella matkulturer. Tycker du att ekologi är viktigt? Det tycker vi också. Vi serverar en KRAV certifierad frukost på vårt hotell och jobbar ständigt med att hitta nya närproducerade eller ekologiska produkter att berika våra menyer med. Fair-trade kaffe är ett måste hos oss och vi tycker också att hållbarhet är självklart och väljer därför fisk och skaldjur med ASC eller MSC certifiering.
Vi söker dig som har högt kvalitetstänk, är flexibel och gillar utmaningar som kräver snabba lösningar. Du skall tycka om att arbeta i grupp och inte känna dig obekväm med ensamarbete. Du känner att du kan ta egna initiativ när så behövs och stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du och dina kollegor bidrar tillsammans till en välfungerande, trivsam och utvecklande arbetsplats och en lönsam verksamhet med respekt för produkten.
Som person är du glad, serviceinriktad, strukturerad, ansvarstagande och tillmötesgående mot gäster och personal.
Vi ser gärna att du har utbildning inom hotell och restaurang och/eller yrkesvana och att du är välbekant med HACCp systemet.
Tjänsten är en visstidsanställning 50-75% enligt överenskommelse och innebär arbete på dag eller kvällstid samt helger. I arbetet ingår alla vanligt förekommande sysslor i ett restaurangkök.
Om du tror att du är den vi söker eller om du har några frågor, vänligen kontakta Linda Lustig via kokschef.bodensia@choice.se eller ring 070-5339350